Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 жовтня 2024, 01:50
50
0

Астон Вілла – Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 2 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 02 жовтня 2024, 01:50
50
0
Астон Вілла – Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Венсан Компані

2 жовтня на «Вілла Парк» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Баварією». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда продовжила минулого сезону свій прогрес за Емері. Після 7-го місця, яке іспанець узяв з ходу, і незважаючи на довгу та досить успішну участь у Лізі конференцій, віллани фінішували на 4-й позиції в АПЛ, залишивши за спиною багатьох грандів та вигравши очне протистояння з Тоттенхемом. Та й зараз старт вийшов на внутрішній арені добрим, нехай навіть Арсеналу Артети програли без варіантів. Дебютний матч у Лізі чемпіонів для представника Бірмінгема вийшов чудовим: досвідчений Янг Бойз на виїзді був розгромлений. Героєм став Тілеманс. Спочатку саме бельгійський півзахисник відкривав рахунок, а на 86-й хвилині з його передачі Амаду Онана оформив підсумкові 3:0 на користь амбітних гостей.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Баварія

Клуб міг провалитися ще позаминулого сезону. Але дортмундська Боруссія буквально піднесла вічному супернику срібну салатницю фатальною осічкою в останньому турі. Ось тільки з цього не змогли здобути урок. Хоча явно намагалися, і недарма купили за рекордні 100 мільйонів Кейна. Гаррі, як і в Тоттенхемі, багато забивав і роздавав, але, як і в Лондоні, залишається без трофеїв. Реакція менеджменту в Мюнхені на таке здивувала: знову вирішили шукати посилення в Англії, купивши із середняків АПЛ Олісе та Пальїнью і навіть тренером зробивши Компані – при тому, що його попередні підопічні Бернлі без шансів повернулися до Чемпіоншипа. Додамо звільнення Де Лігта і Мазрауї при зірваному переході Та з Баєра. Але вдалося успішно стартувати. І лише Баєр звів поєдинок внічию, 1:1. У Лізі чемпіонів німці взагалі принизили Динамо Загреб, оформивши 9:2 з покером Кейна.

Статистика особистих зустрічей

У 1982 році саме німців обігравали віллани, оформивши таким чином свій головний успіх - Кубок європейських чемпіонів.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у німців, але Емері вміє готувати підопічних до таких матчів. Ставимо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,7).

Прогноз Sport.ua
Астон Вілла
2 жовтня 2024 -
22:00
Баварія
Тотал голів більше 3.0 1.70 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.