Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інше
|
4401
12

Каладзе пробив чергове дно. На цей раз підтримав заяву Лаврова

Екс-футболіст «Динамо» знову відзначився вкрай резонансним висловлюванням

Каладзе пробив чергове дно. На цей раз підтримав заяву Лаврова
ekhokavkaza.com. Каха Каладзе

Колишній футболіст «Динамо», «Мілана» та збірної Грузії Каха Каладзе, який наразі бере активну участь у політиці та є генеральним секретарем правлячої в Грузії партії «Грузинська мрія», а також є мером столиці держави Тбілісі, відзначився черговим резонансним висловлюванням.

Каладзе підтримав нещодавню заяву глави МЗС росії Сєргєя Лаврова про нібито готовність допомогти Грузії у «примиренні» із самопроголошеними республіками Абхазії та Південної Осетії, які за міжнародним правом є повноправними частинами грузинської незалежної держави.

«Щодо заяви Лаврова про те, що він сприятиме процесу примирення. Що в цьому поганого? Це позитивно. Я думаю, що всі розуміють помилки, допущені багато років тому. Ми не повинні соромитися говорити про це. Деструктивна, радикальна зла сила, колективний «Нацрух» створив віртуальний світ зла ​​разом зі своїми господарями, водячи нас зачарованим колом. Це [окупація територій] результат зрадницької політики, яка проводилася ними. На жаль, їх визнала росія, хоч увесь цивілізований світ не визнає. Це наші території», – заявив Каладзе.

Цікаво, що реакцію нинішньої влади Грузії опозиційні політики цієї країни вже назвали зрадою національних інтересів.

У той же час депутат держдуми росії Константін Затулін, який є першим заступником голови комітету у справах СНД, заявив, що росія не виводитиме своїх військ з де-факто окупованих територій Грузії.

«Чи означає це [заява Лаврова] виведення російських військ? У нас є угоди про співпрацю та безпеку з Абхазією та Південною Осетією. Ніхто це не обговорює. Те, що сказав Лавров, не мало на увазі можливого виведення військ. Він сказав, що потрібно визнати реальність та встановлювати якусь взаємодію у рамках міждержавних відносин. Слова Лаврова не потрібно розуміти як те, що росія хоче повернути Південну Осетію та Абхазію Грузії, це питання давно закрите», – цитує Затуліна interpressnews.ge.

Раніше Каладзе неодноразово відзначався резонансними політичними заявами. Зокрема, у травні цього року він заявив, що у «Грузії не пройде ситуація як в Україні», й запропонував бажаючим «відкрити другий фронт» зробити це у країнах Балтії.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Вот так и перепрошивается память. Если вливать в уши лживую пропаганду ежедневно, то потом и имя мамы родной не вспомнишь, не говоря уже про то, кто начал войну в 2008, кто отжал у Грузии Абхазию. То же самое и с Украиной планируют сделать, и им пох сколько они тут убили и городов уничтожили, у них на лжи вся страна построена.
ViAn
Нещодавно в Грузію приїжджала зіркова команда Мілану Каладзе. Але Шеви, головної зірки і, тепер вже колишнього, друга Кахі там не було. Каха перекреслив себе в історії Динамо, яке дало йому шлях у футбол і зробило тим, хто він є. Це його вибір. На щастя Грузія і грузинський народ підтримують Україну.
KIEWADIM
Грузия пока отскочила...пока. Когда рашка падёт, то всех этих каладзе будут вешать на заборах.
MIRRA
про "господарів"  опозиції він чомусь згадує, а про своїх кремлівських - ні.... подвійні стандарти... захисник - від Бога а от "челАвек-гА8но"
hater of haters
Ця війна дуже багато п1дарів викрила. 
Gargantua81
там готовится передача Осетии назад в Грузию.
Это будет как показательная альтернатива судьбе Украины.