Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2024, 13:45
192
0

Зоря – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди чудово розпочали новий сезон, не втративши ще жодного очка

| Оновлено 16 серпня 2024, 13:45
192
0
Зоря – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У 3-му турі української Прем'єр-Ліги в суботу 17 серпня у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського «Зоря» прийматиме «Олександрію». Для номінальних господарів поля це буде вже третій матч у турнірі, причому обидва попередні вони виграли. А олександрійці провели поки що лише один поєдинок і теж здобули перемогу.

Зоря

Якщо минулого року «Зоря» два стартові матчі Прем'єр-Ліги програла і відразу опинилася в самому низу турнірної таблиці, то цього разу в обох зустрічах початку сезону підопічні Юрія Коваля досягли успіху і наразі є одноосібними лідерами. У першому колі луганська команда обіграла «Інгулець» 2:1, а тиждень тому в Одесі завдала поразки «Чорноморцю» 1:0.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

До речі, свій перший матч нового сезону «Зоря» проводила також у столиці на динамівському стадіоні і тоді рахунок забитим голам у неї в цьому чемпіонаті відкрив хорватський півзахисник Яков Башич. А переможний м'яч вже у компенсований арбітром час провів Олександр Яцик.

Щодо другого поєдинку, то в ньому відзначився головний бомбардир команди Герреро.
Вже після перемоги над одеситами луганський колектив провів контрольний матч проти клубу першої ліги «Діназа». У цій грі переважно виступали ті футболісти, які або мало були задіяні в іграх чемпіонату, або взагалі не виходили на поле. «Зоря» знову перемогла, тепер вже з рахунком 4:2. Два голи забив Ігор Горбач, по одному Тимур Кораблін та Кирило Дришлюк.

Олександрія

Підопічні Руслана Ротаня перший тур нового чемпіонату пропускали, а у другому в Черкасах зуміли перемогти місцевий «ЛНЗ» 2:0. Обидва м'ячі були забиті після перерви. Спершу точний удар по воротах суперників завдав Кирило Ковалець, а закріпив успіх команди бразильський легіонер Безерра. Зазначимо, що незадовго до закінчення матчу у складі «Олександрії» дебютував Дмитро Мишньов, який два попередні сезони виступав за «Зорю». Тому, якщо тренер довірить йому вийти на поле у майбутньому поєдинку, то для Мишньова це буде принципово важливо.

Додамо, що окрім Мишньова новачками «Олександрії» також є досить досвідчені гравці Артем Шабанов, Олександр Філіппов, Микита Кравченко. Усі вони вийшли у стартовому складі олександрійців в Черкасах та зробили вагомий внесок у перемогу своєї нової команди. А ще до «Олександрії» повернувся Артур Авагімян, який більшу частину минулого сезону провів у «Чорноморці».

Після гри з «ЛНЗ» Руслан Ротань був стриманий у своїх емоціях з нагоди перемоги і наголосив на тому, що гру команди треба ще покращувати. «Що стосується гри, то ми обов'язково розберемо та проаналізуємо її. Потрібно покращуватись однозначно. Ми не робимо з цієї перемоги якихось веселих та радісних позицій. Але все ж таки перемога на старті – це дуже приємно».

Статистика матчів

В українській Прем'єр-Лізі суперники провели один з одним 26 матчів. Невелика перевага у «Зорі» (10 перемог), у «Олександрії» – 8. Ще вісім разів команди зіграли внічию. Різниця голів 28-20 на користь «Зорі». У попередньому чемпіонаті обидва матчі завершилися нульовими нічиїми. Але в Олександрії останні двадцять хвилин гості грали у меншості після вилучення Джордана.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Турбаєвський, Вантух, Нваезе, Джордан, Тронтель, Мічин, Яцик, Башич, Кирюханцев, Антюх, Герреро

«Олександрія»: Єрмаков, Мартинюк, Шабанов, Копина, Кравченко, Калюжний, Ковалець, Шостак, Шулянський, Філіппов, Безерра

Прогноз на протистояння:

Команди, напевно, прагнутимуть до того, щоб продовжити приємні для себе переможні серії і зміцнити місця на чолі турнірної таблиці. Але з огляду на те, що суперники останнім часом в очних поєдинках не можуть визначити переможця, припустимо, що і ця зустріч завершиться внічию – 1:1.

17 серпня, субота

«Зоря» – «Олександрія»
Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
ЗОРЯ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Володимир Новохатній (Черкаси)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вернидуб прокоментував виліт Кривбаса у кваліфікації Ліги Європи
Футбол | 15 серпня 2024, 22:17 12
Вернидуб прокоментував виліт Кривбаса у кваліфікації Ліги Європи

Команда програла Вікторії Плзень

Вацко назвав гравця Динамо, якому потрібно піти з клубу
Футбол | 15 серпня 2024, 16:16 6
Вацко назвав гравця Динамо, якому потрібно піти з клубу

Фахівець упевнений, що Руслану Нещерету потрібно рухатися в іншому напрямку

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.