Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 серпня 2024, 20:12
1926
10

Хотіли та змогли. Зоря в Одесі обіграла Чорноморець

Луганчанам у Південній Пальмірі вистачило для перемоги одного голу

| Оновлено 10 серпня 2024, 20:12
1926
10
Хотіли та змогли. Зоря в Одесі обіграла Чорноморець
УПЛ

Гравці «Зорі» почали матч із домінування. Було зрозуміло, що плани на гру в них винятково переможні, і інший інший результат, крім виграшу, вони вважатимуть провалом. Однак не все у гостей пішло гладко від самого початку. І їм, і одеситам сильно заважала справжня злива, що поливала одеський стадіон «Чорноморець» практично весь перший тайм.

До речі, господарі зробили ставку на контатаки і на 12-й хвилині ледь не досягли успіху - Бутко з хорошого становища пробив вище, а не у площину воріт «Зорі». Луганчани вперше по-справжньому відзначилися біля воріт Рудька на 21-й хвилині, коли Герреро здалеку добре пробив, а голкіпер «Чорноморця» зіграв надійно.

УПЛ

Малюнок гри не змінювався, але з моментами була біда. Гравці «Зорі» отримували достатню кількість можливостей, щоб щось створювати. Взяти хоча б кількість кутових. Однак ці стандарти вони ніяк не використовували. А в компенсований час першого тайму дивом не забив Мічин - господарів врятувала стійка, в яку він влучив метрів із 12.

Після перерви луганчани продовжили вести гру, і на 50-й хвилині досягли успіху. Антюх зліва знайшов у штрафному Герреро, який головою переправив м'яч точно в ціль. Рудька дезорієнтував відскок м'яча від газону. 0:1.

Гол наклав відбиток на подальші дії команд. Маючи фору, гравці «Зорі» повели поєдинок за результатом і в підсумку благополучно довели його до переможного фіналу. Це було заслужено і закономірно.

УПЛ

На 68-й хвилині закріплювати перевагу луганчан міг Кораблін, але зробити цього не зміг. У лавах «Чорноморця» на ролі лідера претендував Янаков, але його сил вистачило тільки до 54-ї хвилини. На розчарування самих одеситів та їхніх шанувальників, у них не виявилося резерву, який би зміг посприяти перелому. Як наслідок, він виявився лише бажанням. І не справжнім.

Не зіграла краще за необхідне для перемоги й луганська команда. Але в компенсацію цього вона все ж перемогла, набрала вже 6 очок і вийшла в лідери турнірної таблиці УПЛ.

Українська Прем’єр-ліга. 2-й тур

«Чорноморець» – «Зоря» – 0:1

Герреро, 50

Кисіль, 38, Удод, 90+2 – Кораблін, 90+2.

«Чорноморець»: Рудько, Кисіль (Арсіч, 74), Єрмаков, Бутко, Удод, Савченко (Лотоцький, 88), Васильєв (Габелок, 54), Шпорн (Калин, 74), Янаков (Пшеничнюк, 54), Хобленко, Попов.

«Зоря»: Турбаєвський, Вантух (Жуніор, 87), Нваезе, Джордан, Тронтель, Мічін (Кораблін, 63), Яцик, Башич, Кирюханцев (Вакула, 63), Антюх (Беніто, 70), Герреро (Горбач, 70).

Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Чорноморця»: Габелок – 5,5, Пшеничнюк – 5,5, Арсіч – 5,5, Калин – 5,5, Лотоцький – б/о.

Заміни «Зорі»: Кораблін – 6,0, Вакула – 6,0, Беніто – 5,5, Горбач – 5,5, Жуніор – б/о.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
Черик выбрал себе эталонного физрука в тренера, так что не удивительно
Поменять Григорчука на Бабича - такое в здравом уме сложно представить
alex belogubko
ещё один проигрыш и отставка БАБИЧА --ЗАМЕНУ ОН УЖЕ ПОДГОТОВИЛ--не можешь не мучай ж--у
Remark
Де комент від головного вболівальника Шахтаря; ой, попутав … Чорноморця тобто (я він себе позиціонує)?
Віктор Коробка
На жаль, злива внеска свої корективи: що поле, що гра стала в'язкою. Зорі дуже підфартило з суперниками у перших 2-х турах і за не дуже видовищної грі луганчани набрали 6 балів та очолюють табличку, з чим їх і вітаємо. Морякам же треба будувати нову команду - клуб не готовий до початку чемпіонату.
Citrullus lanatus
Свои 6 в 2-х турах взяли и уже лидер.)