Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 20 липня 2024, 19:56
212
0

Брюгге – Юніон Сен-Жилуаз. Прогноз і анонс на матч за Суперкубок Бельгії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 20 липня 2024, 19:56
212
0
Брюгге – Юніон Сен-Жилуаз. Прогноз і анонс на матч за Суперкубок Бельгії

20 липня на «Ян Брейдел» відбудеться матч за Суперкубок Бельгії, в якому «Брюгге» зустрінеться з «Рояль Юніон». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

«Брюгге»

Команда в позаминулому сезоні, після трьох чемпіонських титулів поспіль, втратила позиції, поступившись «Антверпену», який «вистрілив». Тоді підопічні ван Боммела в підсумку виграли все, оформивши «золотий дубль». Не все виходило і в розіграші 2023/2024. Але в підсумку, схоже, дався взнаки досвід, менталітет колективу, що на фінальному відрізку зумів повернутися на бельгійську футбольну вершину. І багато в чому вирішальним стало рішення зробити ставку на Нікі Хейєна – 43-річний фахівець зі структури клубу був призначений головним тренером у березні, і виграв зі своїми підопічними більшість матчів на фінальному відрізку, у підсумку вирвавшись на перше місце й утримавши його. Тепер буде новий виклик, адже забивний Ігор Тіаго ще в лютому був проданий до «Брентфорда», і, закінчивши сезон із титулом, перебрався до Англії. Очевидно, що його покликаний замінити Цоліс, що прийшов із «Фортуни», забивши в Дюссельдорфі 22 голи.

«Рояль Юніон»

Клуб не може стати чемпіоном країни. Уже було кілька років тому, коли «Les Unionistes», тоді фактично дебютант Жупілер-Ліги, який до цього не нагадував про себе десятиліттями, вигравав упевнено першу, регулярну частину сезону. Але в підсумку в «чемпіонській кульці» був трохи сильнішим «Брюгге». Сценарій прикро повторився навесні, і «чорно-сині» в підсумку випередили конкурента всього на 1 очко. Але цього разу хоча б кубок взяли – попередній датувався ще 1914-м роком. Усе одно влітку з'явився новий головний тренер: зробили ставку на Поконьолі, що тут закінчував кар'єру гравця, але зовсім небагато встиг попрацювати як наставник на рівні максимум U-21.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону клуби по разу виграли один в одного в чотирьох матчах чемпіонату. І в кубку теж перемогли на своїх полях.

Прогноз

Букмекерські контори чекають боротьби – але віддають перевагу чемпіону. Той грає вдома, тож безпечним парі виглядає ставка на «чорно-синіх» за фори «0» (коефіцієнт - 1,7).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.