Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
6493
5

БАКОЛЕ: «Усик навіть не доторкнувся до мене, я розбив його і нокаутував»

Претендент на титул чемпіона світу не втомлюється нагадувати про свої подвиги у спарингах

БАКОЛЕ: «Усик навіть не доторкнувся до мене, я розбив його і нокаутував»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мартін Баколе

Претендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі конголезький боксер Мартін Баколе (20-1, 15 KO) розповів, як зупинив Олександра Усика (22-0, 14 KO) у спарингу і до яких негативних наслідків це призвело.

«Я не брешу, я не люблю брехати. Я виступав у прямому ефірі на Sky Sports, і менеджер Олександра Усика підійшов до мене ззаду і сказав: «Цей хлопець завтра стане чемпіоном світу», тому що він знає, хто я такий, він був у залі, коли я добряче побив Усика.

Усик навіть не доторкнувся до мене, я розбив його і нокаутував. Вирубив його ударом по корпусу. Я виходив із рингу, і мені сказали, що йому знадобиться тиждень на відновлення.

Люди просять мене не говорити про спаринги, але вони забувають, що я з Африки, і мені дуже важко продавати квитки, тому я повинен продавати себе. Саме тому я погодився на спаринг із такими хлопцями, тому що після того, як я проведу з ними спаринг, я дам їм жорстку відсіч, люди заговорять про мене і дізнаються про мене.

Це дуже великий ризик, на який я пішов, тому що тепер ніхто не хоче битися зі мною, тому що вони знають, хто я на рингу», – сказав Баколе.

У 2022 році Усик в інтерв'ю зізнався, що Мартін добряче віддубасив його у тренувальному таборі перед другим боєм з Ентоні Джошуа.

3 серпня відбудеться бій Мартіна Баколе проти перспективного американського боксера надважкої ваги Джареда Андерсона (17-0, 15 KO).

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
Черговий цирковий артист...
Serhii P.
Бо Усик вийшов розім"ятися, в цей дебіл бив по повній
Сміх
Як тільки Баколе побачив Усика - так одразу кинувся на нього! Завдав серію ударів, Усик впав у шафку, навіть не торкнувся у відповідь... А тоді Баколе вигнали з роздягальні і сказали більше не приходити, якщо він дурачок.
BARA.bass
Ну тут он сказал правду, чтобы продавать ему билеты нужно говорить что я побил чемпа на спаринге.
Андрій
Но никто не знает что я нокаутировал Баколе в клетке ММА