Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 червня 2024, 17:49
838
0

Олег ФЕДОРЧУК: «В цілому маю позитивні враження від гри»

Відомий український тренер прокоментував нічию України проти Бельгії

| Оновлено 27 червня 2024, 17:49
838
0
Олег ФЕДОРЧУК: «В цілому маю позитивні враження від гри»
dynamo.kiev.ua. Олег Федорчук

Відомий український тренер Олег Федорчук прокоментував нічию збірної України проти національної команди Бельгії (0:0) у матчі 3-го туру групового етапу Євро-2024.

– Видаємо наш найкращий матч на Євро, однак для нас нічийний результат з бельгійцями означав провал. Як оціните гру збірної України, зокрема їхні дії при грі у п’ять захисників?

– В цілому маю позитивні враження від гри проти бельгійців. Єдине, що мене бентежить, чому ми не награвали склад під цю схему у інших наших контрольних матчах. Ми дуже здорово зіграли в першому таймі, постійно атакували та й загалом дуже пристойно виглядали. Я завжди вважав, що саме ця схема підходить ідеально для нашої збірної, оскільки ми маємо досить активних крайніх захисників і це дає змогу атакувати флангами. Моментами ми навіть цікавіше за збірну Бельгії виглядали. Тому тренерський штаб саме цю гру провів досить впевнено.

– Були моменти, однак не вистачало у наших нападників рішучості. Чи є пояснення відсутності забитих м’ячів?

– Ну, ось Яремчук, наприклад, взагалі один з найяскравіших футболістів у нашій збірній, але йому не вистачає фізики на два тайми. Але тайм перший він відпрацював на всі 100%. Моменти були у наших форвардів, але їх дуже добре блокували захисники Бельгії. Особливо цей оборонець, з таким агресивним прізвищем Фас, що в «Лестері» грає. Лише один він три рази блокував удари наших нападників. Можна сказати, що, зокрема, і його відчайдушна гра завадила взяттю воріт. Довбик діяв достатньо агресивно, але десь не вистачило майстерності. Також чудовий момент мав Судаков. Мені здається, що це взагалі був шанс усього матчу.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.