Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 червня 2024, 17:40
7850
9

Роман ЯРЕМЧУК: «У матчі Словаччини та Румунії був суперечливий пенальті»

Форвард збірної України прокоментував виліт команди з Євро-2024

| Оновлено 27 червня 2024, 17:40
7850
9
Роман ЯРЕМЧУК: «У матчі Словаччини та Румунії був суперечливий пенальті»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роман Яремчук

26 червня відбувся матч останнього 3-го туру групи Е на Євро-2024 між збірними України та Бельгії. Гра завершилась із рахунком 0:0.

Після завершення зустрічі форвард синьо-жовтих Роман Яремчук прокоментував виліт команди із чемпіонату Європи:

«Все вирішилося в першому матчі. Кого звинувачувати? Лише самих себе у першому матчі. Зараз вже пізно щось з’ясовувати, ми вже вилетіли. Важко говорити, емоції.

Проти Бельгії ми гарно відіграли матч проти сильної команди, показали кілька хороших моментів у першому таймі. Дякую команді та тренерському штабу, що хоч порадували фанів кілька днів.

Ми грали не за захисної схеми, а в атакувальну, з двома нападниками — вперше за цього тренерського штабу. І взагалі не пам’ятаю, коли востаннє грали так.

Знали, що в них є проблеми в обороні, але й що атака дуже сильна: Лукаку гарно чіпляється за всі м’ячі, а Де Брюйне — підбирає. Залишили на одного футболіста більше позаду та двох попереду — ідея була така. Вважаю, що спрацювала, але десь не забили і не реалізували моменти. Але план, гадаю, вийшов.

Як позначилася відсутність Мудрика та Циганкова? Говорити пізно вже. Є футболісти голодні, які готуються до кожного матчу. Вийшли гравці, які готові віддати все. На жаль, прикро вилітати з чотирма очками — перша команда, яка так вилетіла. Боляче так вилітати, але не соромно.

Ми знали, що в матчі Словаччина – Румунія нічия. Мені здається, що там досить суперечливий пенальті. Важко сказати. Вони зіграли внічию, ми теж, але їдемо додому», – сказав Яремчук.

Відеоогляд матчу Словаччина – Румунія – 1:1

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Moonspell
Той пенальті був у матчі, в якому зб.України не грала. Щоб перемогти, потрібно забивати, ну як мінімум один. Ви вчора не забили жодного м'яча, і це при тому, що це потрібно було саме вам, а не Бельгії, Словаччині чи Румунії. Чому ви завжди сподіваєтесь на когось, а не на себе? Це риса лузерів. Вихід з групи було про@рано вчора, а не з румунами. Навіщо ці хвилі в стакані після матчу? 
T-800
Грузия побеждает Португалию, Венесуэла - Мексику (полу,-финалист Копы 93, 97-99-01, 07 в эпоху позднего Франческоли, праймовых Монтеро, Батистуты, Редондо ... Роналдо Феномена, вечного (ых) Кафу и Роберто Карлосов), а мы продолжаем мучаться против топарей, а оправдания находим быстро ...
Вано Камикадзе
Господа, ну реально ведь не было там пеналя, там фол в 30см от линии штрафной ... а то что футболяга куда-то там допрыгнул - это детский сад, судья матча румуны/словаки - Дно ! ... 
suforza1921
Романе, це ти суперечливо зіграв, коли віддавав пас на Довбика, замість того, аби ударити самому.
T-800
да путёвки у Вас горят на Мальдивы, поэтому не забивали уже в первом тайме красным дьяволам, миновавших свой пик 
Xvalenok03
Это он сразу после игры сказал или позже?