Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
538
0

ШАНДРУК: «Перший матч протистояння Верес провів незадовільно»

В.о. головного тренера рівненського Вереса проаналізував гру своєї команди

ШАНДРУК: «Перший матч протистояння Верес провів незадовільно»
ФК Верес. Олег Шандрук

Виконувач обов‘язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук проаналізував гру своєї команди у першому із двох перехідних поєдинків за місце в УПЛ проти Епіцентру (1:1).

«Якщо вважати цю гру першим таймом протистояння з Епіцентром – то зіграли ми цей перший тайм незадовільно. Такий підсумок сьогоднішньої гри. Мабуть, нічия – закономірний результат.

Потрібно ще говорити з командою. Але я завжди говорю, що в таких матчах ключову роль грає налаштування і психологія. Ми в цьому компоненті поступалися супернику. Розуміли, що нам може не вистачати свіжості після важкої гри з Металістом 1925 чотири дні тому. Але ми з Епіцентром були в рівних умовах. А бажання, особливо в першому таймі, у футболістів Епіцентру було більше.

В перерві поговорили, внесли певні корективи. Це нам допомогло. Заміни додали свіжості. Микола Гайдучик забив чудовий гол, ми ще мали моменти. На жаль, ще раз повторю – ця перша частина протистояння у нашому виконанні була незадовільною. Але в нас є ще одна гра.

Епіцентр не здивував. Ми розуміємо, з яким бажанням суперник готувався до цієї гри. Недооцінки не могло бути. Ми знали, що Епіцентр запропонує дуже інтенсивний футбол. Можливо, нам цієї інтенсивності не вистачало після останньої гри чемпіонату. Але ж частина футболістів зіграла другий поспіль матч без замін, і після перерви сьогодні вони зіграли краще. Тому, я схиляюся до проблеми з налаштуванням. Це і моя проблема – не достукався до них. Але ця гра показала, що нам потрібно робити в Рівному. І, думаю, хлопці теж все розуміють.

Щодо вибору нападника, то вихід у старті Марко Мрвальєвича – це моє рішення. Як показала гра – він не в оптимальній формі. Тому, напевно, я як тренер з цим вибором не вгадав.

Сьогодні можу лише хороші слова на адресу Епіцентру сказати. Нам залишається домашня гра. Запрошуємо вболівальників на фінал сезону і впевнені, що підтримка буде шалена. Шанси у нас завжди високі. Все залежить від нас. Робимо висновки і готуємося до недільного матчу».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хто зіграє у складі збірної України на Олімпіаді у Парижі?
Олімпійські ігри | 01 липня 2024, 14:20 27
Хто зіграє у складі збірної України на Олімпіаді у Парижі?

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко вважає, що Руслан Ротань повезе на Олімпіаду конкурентну команду

ФОТО. Роналду розплакався на полі після незабитого пенальті на Євро-2024
Футбол | 02 липня 2024, 00:25 8
ФОТО. Роналду розплакався на полі після незабитого пенальті на Євро-2024

Ян Облак врятував збірну Словенії від пропущеного голу у матчі 1/8 фіналу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.