Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2024, 06:36
3853
0

Чорноморець зацікавлений у бельгійці, долю аргентинця не визначено

Моряки чекають на затвердження нового бюджету клубу

| Оновлено 29 травня 2024, 06:36
3853
0
Чорноморець зацікавлений у бельгійці, долю аргентинця не визначено
УПЛ. Зігі Бадібанга

З великої кількості легіонерів, які значилися у заявці одеського «Чорноморця» у весняній частині сезону-2023/24, найбільшу зацікавленість для клубу представляє бельгієць Зігі Бадібанга.

32-річний півзахисник, який має за плечима досвід виступів у чемпіонатах різних країн – Бельгії, Нідерландів, Греції, Кіпру, Молдови та Казахстану, відіграв два сезони в Україні. Його впевнена гра у складі «Чорноморця» неодноразово високо оцінювалася вболівальниками чорно-синіх, і не випадково саме Бадібанга фігурує на пару з іншим одноклубником, Артуром Авагімяном, у списку претендентів на звання найкращого футболіста одеської команди минулого сезону.

Як стало відомо Sport.ua, з «Чорноморцем» у Зіги Бадібанги завершується контракт, однак у питанні підписання нового поки що нічого не відомо. Багато залежатиме від того, який бюджет матиме одеський клуб на новий сезон і які футболісти сформують оновлену команду.

Тим часом, під питанням на сьогоднішній день також є майбутнє ще одного досвідченого легіонера – аргентинського півзахисника Фабрісіо Альваренги, який зіграв у футболці моряків лише 8 матчів, більша частина з яких була після виходів на заміну. Він може стати одним із тих футболістів, у чиїх послугах головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук більше не зацікавлений.

Нагадаємо, першим таким іноземцем у «Чорноморці» в це міжсезоння став боснійський захисник Владімір Арсіч, який не зіграв за чотири місяці перебування в клубі жодного офіційного матчу.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.