Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 липня 2024, 10:54
5908
2

Чому попустили Роналду? Відомий портал назвав головного фаворита Євро-2024

Goal вважає збірну Іспанію головним претендентом на титул чемпіонату Європи

| Оновлено 04 липня 2024, 10:54
5908
2
Чому попустили Роналду? Відомий портал назвав головного фаворита Євро-2024
Goal

Відомий портал Goal оприлюднив свій рейтинг найсильніших збірних, які зуміли дістатися 1/4 фіналу Євро-2024.

Головним фаворитом на трофей за версією видання є Іспанія. Другими йдуть Нідерланди, а топ-3 замикає Швейцарія.

Команди Франції та Португалії розташовуються на останніх позиціях: 7-ме та 8-ме місця відповідно.

Ось що пише Goal про збірну Португалії:

«Шоу Кріштіану Роналду продовжується, але тільки зараз. Не забивши пенальті (і безліч інших моментів) під час нічийного матчу зі Словенією з рахунком 0:0 у понеділок, капітан команди був у боргу перед голкіпером Діогу Коштою за те, що він продовжив його міжнародну кар'єру завдяки своєму історичному героїзму у серії пенальті.

Очевидно, що невдалого та надмірно емоційного Роналду слід виключити з гри у чвертьфіналі проти Франції. Він забив більше голів в історії Євро, ніж будь-який інший гравець, який нині грає на полях Німеччини, але на його рахунку немає жодного голу на цьому ЧЄ! Більш ефективними є нападники, такі як Діогу Жота або Гонсалу Рамос. Вони заслуговують на шанс очолити лінію нападу. Але вони цього, звісно, ​​не отримають.

Тренер Роберто Мартінес не такий сміливий, щоб зробити такий крок, а це означає, що Португалія знову покладатиметься на Роналду, щоб повернути роки назад, або на когось на кшталт Кошти, щоб знову компенсувати тепер кричущі недоліки капітана. Португалія дійсно ризикує дозволити Роналду потягнути їх за собою».

Дісталося і Франції:

«Франція випромінює серйозну атмосферу Греції-2004 у Німеччині: болісно обмежена в атаці, але дуже сильна в обороні. Однак річ у тім, що Греція зробила те, що мала зробити. Їм не пощастило із чудовим набором суперзірок; тому вони використовували дуже негативний, але надзвичайно ефективний вид футболу для перемоги в іграх.

Франція не має такого виправдання. Виступи були жалюгідними, враховуючи якість, яку мав Дідьє Дешам. Звичайно, вони були кращими проти жахливої ​​Бельгії, але виграли гру лише завдяки автоголу Яна Вертонгена.

У тому й річ, що жоден французький гравець досі не забив із гри в Німеччині. Якщо вони не покращаться, якщо вони не зрозуміють, як змусити Кіліана Мбаппе і всю атакувальну лінію забивати, їхній успіх зрештою закінчиться, якщо не проти Португалії, то проти Іспанії, що значно перевершує, або Німеччини в півфіналі».

Рейтинг найсильніших збірних Євро-2024 у 1/4 фіналу за версією Goal:

  1. Іспанія
  2. Нідерланди
  3. Швейцарія
  4. Англія
  5. Німеччина
  6. Туреччина
  7. Франція
  8. Португалія
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sheva19
Эра Петалду прошла 
luceorius
 Роберто Мартінес дуже посередній тренер. Саме його заслуга найбільша в провалі золотого покоління збірної Бельгії. А зараз йому елементарно не вистачає духу посадити підстаркувату зірку на лаву, якщо вже "на прохання трудящих" включив її ( зірку ) у заявку
на ЧЄ. То ж мало хто і здивується, якщо Порткгалія з Кріштіану Роналду поїде додому після чвертьфіналу, а зірка на прощання знову зворушливо проллє красиву велику сльозу.