Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 травня 2024, 09:21
71212
8

Промоутер Ф'юрі розповів, чому реванш з Усиком може не відбутися

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій

| Оновлено 20 травня 2024, 09:21
71212
8
Промоутер Ф'юрі розповів, чому реванш з Усиком може не відбутися
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

Британський промоутер Френк Воррен, який представляє інтереси ексчемпіона світу за версією WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО), не впевнений у тому, що його клієнт вийде на реванш проти Олександра Усика (22-0, 14 КО).

«Ми готові, тому що контракт підписаний. Однак Тайсон повинен захотіти зробити це, і Усик повинен захотіти зробити це. Якщо один із них скаже: «З мене досить», то так і буде. Це буде їхній вибір.

Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Усик може стати абсолютним чемпіоном і сказати: «Я йду», – заявив Воррен, відповідаючи на запитання про те, що в Усика немає вибору щодо реваншу з Ф'юрі, тому що в нього є контракт. «Я не кажу, що він це зробить, але у нього є вибір».

«Ф'юрі відразу сказав на рингу, що хоче реваншу з Усиком, але я відповів йому: «Зачекай. Ти був далеко від сім'ї з грудня минулого року. Два тренувальні табори один за одним без жодного бою між ними. Це довгий час, щоб бути далеко від сім'ї. Ти не повинен приймати жодних рішень. Контракт укладено, і якщо ти захочеш його виконати, ти його виконаєш.

Хто я такий, щоб говорити Тайсону, що йому робити? Це його вибір. Коли я розмовляю з ним, я навіть не намагаюся вплинути на нього.

Він дуже багата людина. Він б'ється за величезні гонорари. Якщо він бореться за них, він покращує свій банківський баланс. Чи зможе він витратити всі гроші, які в нього є? Ні, він не може. Тож це має бути його вибір. А що хоче його сім'я?», – сказав Воррен.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Оцініть матеріал
(230)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Впевнено і спокійно. Нідерланди відправили Румунію додому з Євро-2024
Футбол | 02 липня 2024, 20:58 20
Впевнено і спокійно. Нідерланди відправили Румунію додому з Євро-2024

Команда Рональда Кумана здобула велику перемогу в 1/8 фіналу

Перший гравець в історії! Роналду встановив унікальний антирекорд Євро
Футбол | 02 липня 2024, 07:59 3
Перший гравець в історії! Роналду встановив унікальний антирекорд Євро

Кріштіану не зумів переграти Яна Облака з 11 метрів на чемпіонаті Європи 2024

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Southeast*
Усик уходит в Полесье.  Гуд бай, Тайсон.)
Anatoliy65
Да, к выше сказанному, пусть Фюри проведет бой с Джошуа а Усик защитит пояс IBF с Хругвичем, а потом реванш, там и посмотрим ху из Ху.
Anatoliy65
Они поняли что с Усиком им не справиться, есть пример Джошуа, и если будет реванш и Усик ещё и нокаутирует Фюри то это вознесет Усика до небес а Фюри опустит в глазах мирового боксерского сообщества и особенно после его всяких высказываний в адрес Усика до боя. Не зря же Фюри акцентирует что бой был равным, а что судья спас его от нокаута не комментируют, ну и ещё более смешное что если бы он знал что проигрывает то замочил бы Усика в 12 раунде, ну это расчитано на публику. По его восторженному интервью, что он получил удовольствие от поединка ясно что он очень рад что проиграл по очкам а не нокаутом, ну а так можно по разным углам заправлять что если бы, да кабы то я ого-го как дал бы, по этому реванша не будет. Его репутация держится на разделенном решении судей, а для многих и так всё ясно.
LexХХХ
Мені здається, що не буде ніякого реваншу. Може, щоб не втрачати пояс IBF, домовитись зараз з Хрговичем.
Сміх
Старий лис починає розкручувати реванш.
Починаються качелі - ой не знаю чи захочемо на реванш - читайте новини.
Ron Noiill
Якщо не хоче закінчити як Алі і ще багато боксерів, то нехай йде на пенсію. Він за останні п'ять боїв скільки в голову отримав, що його фантазії про інвалідні візки,можуть стати не фантазіями.
bolela11111
 в мене кров ща очами піде.. десь це бачив.. разів 100
nick07
ніби і сказав, але нічого конкретного не сказав.
Зрозуміло що ще його команда буде вивчати бій, тоді Тайсон буде приймати рішення, але, думаю, що реванш буде оскільки такі гроші на кону, що Фьюрі від них не зможе відмовитись