Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 травня 2024, 15:30
1747
0

Оболонь – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Київська команда спробує перервати чотириматчеву нічийну серію, перемога їй вкрай потрібна

| Оновлено 04 травня 2024, 15:30
1747
0
Оболонь – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В суботу, 4 квітня, відбудеться поєдинок 27 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть київська «Оболонь» та черкаський ЛНЗ. Гра пройде в Києві на полі стадіону «Оболонь Арена», початок – о 15:30.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Оболонь

Київська команда є однією з наймиролюбніших в поточному розіграші Української Прем'єр-ліги. «Оболонь» десять разів зіграла внічию – стільки ж разів з суперниками очки ділив «Минай», а «Колос» та «Рух» грали внічию по одинадцять разів.

Цікаво, що внічию «Оболонь» зіграла чотири останні гри – почергово з «Минаєм», «Олександрією», «Металістом 1925» та «Зорею». Зараз кияни перебувають на тринадцятому місці і, якщо не хочуть брати участь в перехідних матчах, більше не повинні ділити очки, адже до дванадцятої «Олександрії» відстань чотири очки і самими нічиїми навряд чи можна її наздогнати.

До кінця чемпіонату, крім ЛНЗ, команда Іващенка зіграє ще з «Рухом», «Ворсклою» та «Олександрією». В принципі, вирішувати питання збереження місця в УПЛ без перехідних матчів можна, графік цілком робочий, але виникають сумніви, що «Оболонь» зможе уникнути стиків з представниками Першої ліги.

Дискваліфікованих в команді немає, тому Валерій Іващенко зможе вибирати оптимальний, на його думку, склад.

ЛНЗ

Команда проводить типовий для новачка сезон – були на початку проблеми, але тепер можна впевнено говорити, що черкаська команда не вилетить з УПЛ. Чому типовий – бо багато разів було, що вийшовши у найвищий дивізіон, вчорашній представник Першої ліги на емоціях видавав пристойний сезон, а от в наступному наставав так званий «синдром другого сезону» і команда, розслабившись (мовляв, та ми вже терті ветерани), вилітала.

Подивимось, може, з ЛНЗ такого не станеться, все ж вже тренер в команди змінився після старту поточного розіграшу УПЛ, а досвіду і якості Олегу Дулубу явно позичати не треба.

А взагалі, складається враження, ЛНЗ починає потрохи набувати статусу локального місцевого грошового мішка (якщо, звісно, можна це словосполучення використовувати в нашому чемпіонаті). Прикладом може бути запрошення взимку легіонерів, які і підсилили команду, і мають досить гучні імена, наприклад, Олів'є Тілль. Яшарі, Саліху та Бар згодилися команді та вже принесли їй немало користі. Якщо вдасться зберегти склад в наступному сезоні, і підсилитися, то, може, і не буде проблем наступного розіграшу.

Останні тури футболісти ЛНЗ гратимуть практично з суперниками того рівня, що й суперники «Оболоні», – «Колос», «Зоря», «Ворскла», але, мабуть, ігри з ними вийдуть для черкаської команди важчими, ніж для киян, через значно нижчу мотивацію.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели три матчі, обидві здобули по одній перемозі і ще раз зіграли внічию, різниця м'ячів 1:3 на користь ЛНЗ. Усі три свої голи ЛНЗ забив у грі першого кола, коли розгромив «пивоварів».

Орієнтовні склади

«Оболонь»: Федорівський - Грисьо, Дубко, Лук'янчук, Приймак, Осман - Груша, Мороз, Черненко - Тарануха, Краснопір.

ЛНЗ: Кучеренко - Стасюк, Муравський, Саліху - Пасіч, Яшарі, Тілль, Бойко, Бар, Наумець - Хобленко.

Прогноз на протистояння

Мабуть, бажання виграти київської команди та розслабленість черкаської допоможуть «Оболоні», як мінімум не програти. Спрогнозуємо мінімальну перемогу підопічних Іващенка з голом або на контратаці, або після дальього удару.

4 квітня, субота

«Оболонь» – ЛНЗ
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
Арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса)
ОБОЛОНЬ - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.