Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Через повітряну тривогу час початку матчу було зсунуто з 18:00 на 18:30
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2024, 17:55
1223
0

Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Один із лідерів Прем'єр-Ліги зіграє з аутсайдером. Кожен клуб має свої завдання

| Оновлено 28 квітня 2024, 17:55
1223
0
Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Металіст 1925

У неділю у Кривому Розі на стадіоні «Гірник» в поєдинку 26-го туру місцевий «Кривбас» прийматиме харківський «Металіст 1925». Команди розмістилися на різних полюсах турнірної таблиці та вирішують свої завдання. Підопічні Юрія Вернидуба прагнуть п'єдесталу пошани і не мають наміру втрачати очки, тим більше в домашньому матчі. А харків'янам треба думати, як піти із зони прямого вильоту і їм теж важливо не програти.

Кривбас

Криворізці у квітні двічі зіграли внічию та трохи пригальмували свій рух до нагород чемпіонату країни. Але остання перемога в Одесі над Чорноморцем 2:1 знову повернула команді впевненість у свої сили. В тому поєдинку гості поступалися господарям 0:1 після першого тайму, але потім змінили рахунок на табло на свою користь завдяки голам Луньова та Бандейри.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Взагалі протягом усього сезону «Кривбас» виступає досить стабільно і постійно тримається у верхніх рядах турнірної таблиці. Звернемо увагу, що команда багато забиває (44 м'ячі), що є третім показником після «Динамо» та «Шахтаря». А до кращих бомбардирів Прем'єр-Ліги входить Олег Кожушко, у якого 8 голів.

Цікаво, що зараз підопічні Юрія Вернидуба більше очок набрали в гостях, ніж вдома. Так, на виїзді вони провели 13 матчів, у яких взяли 27 очок. А в домашніх поєдинках після 12 ігор в активі 24 очки. Тож, якщо «Кривбас» переможе, то зрівняється за цими показниками.

Металіст 1925

За своїм складом та досвідом цілої групи футболістів «Металіст 1925» ну ніяк не виглядає аутсайдером. Але з кінця першого кола і до сьогодні в клубі вже забули що таке перемога. 5 листопада минулого року харків'яни виграли у «Чорноморця» 2:1 і відтоді відрізало. Навіть зміна головного тренера поки що не допомагає.

Тим часом, харківський колектив опускався дедалі нижче в турнірній таблиці і ось після перемоги вже в цьому турі «Минаю» над «Чорноморцем» 2:0 підопічні Віктора Скрипника скотилися до самого низу і наразі ділять останнє місце із клубом із Закарпаття. У обох команд по 19 очок.

Що й казати, становище важке. Тим більше, що і календар матчів до кінця чемпіонату не найпростіший. Залишається одне – стрибнути, як кажуть у таких ситуаціях, вище за свою голову. Тобто без перемог навіть думати не можна про те, що можна залишитися в еліті найсильніших. Тому гра з «Кривбасом» має показати, на що здатний сьогоднішній «Металіст 1925». Адже несподівані та сенсаційні результати в чемпіонаті ніхто не скасовував.

Статистика матчів

В українській Прем'єр-Лізі команди зустрічалися тричі. Дві перемоги у «Кривбаса» та одного разу переміг «Металіст 1925». Ось і у першому колі цьогорічного чемпіонату криворіжці виграли в гостях 3:1. У переможців два голи забив Максим Задерака (до речі, який свого часу грав за харківський клуб) та Олег Кожушко. У складі господарів тоді відзначився Бека Вачіберадзе.

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Маханьков, Дібанго, Стецьков, Сантіні, Бандейра, Хомченовський, Бізімана, Задерака, Луньов, Кузик, Кожушко

«Металіст 1925»: Мозіль, Безуглий, Червак, Імереков, Фаріна, Габелок, Гармаш, Юсов, Юрченко, Сидоров, Борячук

Прогноз на протистояння:

Зрозуміло, що фаворитом матчу буде «Кривбас» і він матиме перевагу. Але й гостям відступати вже нема куди. Боротьба має вийти наполегливою. Попри ставки букмекерів, зробимо припущення, що буде нічия 1:1.

28 квітня, неділя

«Кривбас» – «Металіст 1925»
Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
КРИВБАС - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Шандор (Львів)
Прогноз Sport.ua — 1:1

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа відреагував на доленосну помилку Нойєра у матчі Реал – Баварія
Футбол | 09 травня 2024, 07:18 6
Куртуа відреагував на доленосну помилку Нойєра у матчі Реал – Баварія

Мадридський клуб обіграв мюнхенців та вийшов у фінал Ліги чемпіонів 2023/24

Відомо, який важливий пункт Шахтар хоче включити до трансферу Судакова
Футбол | 09 травня 2024, 05:03 1
Відомо, який важливий пункт Шахтар хоче включити до трансферу Судакова

Лоренцо Лепоре підтверджує інтерес від Челсі, Арсеналу, Ліверпуля, Тоттенхема до Георгія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.