Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

08.04.2024 18:30 – FT 1 : 1
Початок матчу було зсунуто з 18:00 на 18:30 через повітряну тривогу
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 квітня 2024, 17:55
1729
0

Кривбас – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Кривому Розі зустрінуться один із лідерів Прем'єр-Ліги та фіналіст Кубка країни

| Оновлено 08 квітня 2024, 17:55
1729
0
Кривбас – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В матчі 23-го туру у Кривому Розі на стадіоні «Гірник» місцевий «Кривбас» прийматиме полтавську «Ворсклу». Цей поєдинок цікавий насамперед тому, що у ньому зійдуться один із лідерів чемпіонату країни та фіналіст Кубка України.

Кривбас

Підопічні Юрія Вернидуба у п'яти останніх матчах поступилися лише «Шахтарю», а в решті здобули перемоги. Ось і у попередньому турі криворіжці святкували успіх у Рівному, де обіграли місцевий «Верес» із рахунком 2:0. Один із голів забив Луньов і ще раз суперники вразили власні ворота. Заради справедливості варто зазначити, що весь другий тайм господарі поля грали у меншості і «Кривбас» забив обидва м'ячі саме після перерви.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Загалом криворізька команда входить до трійки найкращих за кількістю перемог у чемпіонаті (14) і за кількістю забитих м'ячів у ворота суперників (40). А їхній атакуючий півзахисник Олег Кожушко з 7 голами посідає п'яте місце у реєстрі бомбардирів. До речі, Кожушко пропускав матч із «Вересом» через невелике пошкодження, але вже повернувся до ладу, тренується у загальній групі й готовий допомогти своїм партнерам.

А ось форвард «Кривбаса» Роман Дебелко поки що продовжує займатися за індивідуальним графіком, тому навряд чи вийде на поле у майбутньому поєдинку. Як і недавній новачок клубу, центральний захисник з Гани Конаду Ядом. У нього ще триває процес адаптації, тому тренери, швидше за все, розраховуватимуть на легіонера в недалекому майбутньому.

Ворскла

Полтавський колектив цього тижня порадував своїх вболівальників виходом до фіналу Кубка України, обігравши з рахунком 1:0 житомирське «Полісся». Цією перемогою «Ворскла» на якийсь час відсунула на другий план свої досягнення в чемпіонаті країни, де команда перед початком туру посідала 7 місце. Але до кубкового фіналу ще більше місяця, тож треба повертатися до справ Прем'єр-Ліги.

Наздогнати п'ятірку команд, які пішли далеко вперед, підопічним Сергія Долганського буде дуже складно та й за зону вильоту вже можна особливо не турбуватися. Тому «Ворскла», швидше за все, дограватиме сезон вже з прицілом на наступний. І, природно, з думками про можливе здобуття Кубка, який відкриє шлях на європейську арену.

Щодо майбутнього матчу, то в ньому не зможе зіграти півзахисник Артем Челядін, який вже назбирав 8 жовтих карток у сезоні. Через дискваліфікацію тепер він буде змушений стежити за перебігом поєдинку з трибуни.

Статистика матчів

На рівні Прем'єр-Ліги команди зустрічалися 37 разів. 15 перемог у «Кривбаса», 12 матчів виграла «Ворскла» і ще 11 поєдинків завершилися внічию. У першому колі цього сезону у Полтаві виграли гості з рахунком 4:1. У криворіжців двічі відзначився Кожушко, по одному голу забили Задерака та Дібанго. За «Ворсклу» забив Челядін.

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльник, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго, Кузик, Вакулко, Хомченовський, Бізімана, Задерака, Прінс Аду

«Ворскла»: Ісенко, Бацула, Хрипчук, Пердута, Крупський, Павлюк, Сіссоко, Кане, Мякушко, Ковталюк, Степанюк

Прогноз на протистояння:

Для «Кривбаса» перемога зараз важливіша, бо йому не можна втрачати очки у боротьбі за медалі. «Ворскла», здебільшого, всі свої завдання у чемпіонаті вже вирішила, але, звичайно ж, побореться із господарями поля. Припустимо, що підопічні Юрія Вернидуба виграють із мінімальною перевагою 2:1.

8 квітня, понеділок

«Кривбас» – «Ворскла»
Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
КРИВБАС - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олексій Деревинський (Хмельницький)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»
Футбол | 02 травня 2024, 14:52 2
Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.