Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

08.04.2024 18:30 – FT 1 : 1
Початок матчу було зсунуто з 18:00 на 18:30 через повітряну тривогу
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 квітня 2024, 01:13
3171
16

Перевага не принесла результату. Ворскла відібрала очки у Кривбаса

Криворізький клуб не зміг обіграти полтавців

| Оновлено 09 квітня 2024, 01:13
3171
16
Перевага не принесла результату. Ворскла відібрала очки у Кривбаса
УПЛ

У поєдинку 23 туру Української Прем'єр-ліги «Кривбас» у Кривому Розі приймав «Ворсклу».

Початок матчу було відкладено на 30 хвилин через повітряну тривогу. Після стартового свистка господарі поля взяли м'яч під контроль та одразу почали шукати підступи до штрафного майданчика суперників. Оборона полтавців насилу відбивала атаки «Кривбасу», але в перші 15 хвилин гри підопічні Юрія Вернидуба не змогли створити по-справжньому небезпечних моментів біля воріт полтавського клуба.

Але потім захисна лінія полтавців почала давати збої. Стецьков довгою передачею вивів «на побачення» з голкіпером Понєдєльніка, який не зумів переграти Ісенка. Незабаром Бескоровайний замкнув навіс із кутового, і м'яч пролетів поряд зі штангою. І все ж, такий натиск приніс результат криворіжцям. Після прострілу Кожушка м'яч влучив у руку Хрипчуку, і арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Пенальті влучним ударом у кут реалізував Соса.

Забивши гол, господарі заспокоїлися, і це зіграло з ними злий жарт. Полтавці почали все частіше наближатися до штрафного майданчика суперників, а потім реалізували перший же гольовий момент. Після незграбної гри Бескоровайного, який не зумів перехопити передачу суперника, Степанюк влучним ударом завершив вихід віч-на-віч з голкіпером.

Такий розвиток подій змусив криворіжців знову активізуватись. Вони хотіли ще до перерви змінити цифри на табло, провели кілька перспективних атак, але рахунок залишився нічийним.

Друга половина зустрічі розпочалася з небезпечного моменту біля воріт «Ворскли». Після навісу з кутового Понєдєльнік головою пробив без шансів для голкіпера, але «зелено-білих» урятувала стійка. Криворіжці багато атакували, обступивши штрафний майданчик суперників, але не могли досягти головного: забитого голу. Ще раз каркас воріт став на шляху м'яча після удару Хомченовського.

Господарі мали перевагу, а полтавці проводили рідкісні контратаки. Одна з них ледь не завершилася влучним ударом Степанюка, який головою пробив поряд зі штангою. Хороший момент мав Павлюк: його удар прийняв на себе Хомченовський. Наприкінці поєдинку господарі намагалися вирвати перемогу, але часто приймали поспішні рішення. Полтавці зуміли відстояти нічийний результат.

У наступному турі УПЛ «Кривбас» у Львові проведе матч із «Рухом», а «Ворскла» прийматиме «Шахтар».

Українська Прем'єр-ліга. 23 тур.

«Кривбас» – «Ворскла» – 1:1

Голи: Соса (22, пенальті) – Степанюк (30)

Попередження: Бізімана (34), Стецьков (58), Луньов (81)

«Кривбас»: Маханьков, Понєдєльнік, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго, Бізімана (Микитишин, 46), Вакулко, Д.Кузик (По, 74), Хомченовський (Твердохліб, 88), Соса (Задерака, 46), Кожушко (Луньов, 74)

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Крупський, Хрипчук, Павлюк, Кане (Нестеренко, 71), Мякушко (Глущенко, 53), Сіссоко, Степанюк (Амількар, 88), Ковталюк (Толі, 53), Корнієнко (Якубу, 71)

Арбітр: Олексій Деревінський (Хмельницький)

Стадіон «Гірник» (Кривий Ріг)

КРИВБАС – ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Кривбаса»: Микитишин – 5,5; Задерака – 6,0; По – 5,5; Луньов – 5,5; Твердохліб – б/о.

Заміни «Ворскли»: Глущенко – 6,0; Толі – 6,0; Нестеренко – 6,0; Якубу – 6,0; Амількар – б/о.

Події матчу

30’
ГОЛ ! М'яч забив Руслан Степанюк (Ворскла).
21’
ГОЛ ! М'яч забив Даніель Соса (Кривбас).
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Начинается закрутка вокруг второго места. 
Следующий тур  Рух - Кривбасс.
New Zealander
Супер. Сьогодні одразу два конкурента Шахтаря за титул мінуснулися. Вже хоч зараз можна видавати золоті медалі гірникам. 
Gargantua
матч похож на игру Динамо с ЛНЗ.
владели преимуществом и создавали, но...
AK.228
Пощастило мусорятам
Gargantua
тут похоже еще истимуляция от Шахтера работает.
возят чемодан с деньгами и по нынешним скудным временам этого достаточно для соперников Динамо и Кривбасса, чтобы выкладываться запредельно
Фанькин кот
Результат на руку родному Шахтёру и не на руку дынамке суркисовой. Потому как Кривбасс в очной встрече с позором киевским будет запредельно мотивирован отстоять своё законное второе место. Верю, что криворожцы без напряга вздрючат кипрскую оффшорную дыру.