Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 березня 2024, 00:29
184
1

Вдалий виїзд українців на Кубок Європи з кіокушин карате

Українська команда посіла перше місце на турнірі

| Оновлено 20 березня 2024, 00:29
184
1
Вдалий виїзд українців на Кубок Європи з кіокушин карате

Перший відкритий Кубок Європи з кіокушин карате пройшов 15-16 березня в латвійській Ризі. В змаганнях взяли участь більш ніж 400 спортсменів з 7-ми країн – Польщі, Чехії, Швеції, Естонії, Литви, Латвії та України. Хлопці та дівчата змагалися в семи вікових категоріях. А перше командне місце дісталося команді Кенбукай Україна.

Нашу державу представляли 12 бійців з Києва, Миколаєва та Новомосковська. На рахунку українців 17 медалей: 7 золотих і 4 срібні. Найстарший переможець Кубка Європи в нашій команді – Микола Кушпій з київського клуба «Муромець-1999», який виборов перше місце в категорії до 15 років (55 кг).

Наступний великий турнір відбудеться 24-26 травня. В турецькому місті Дюздже пройде 7-й чемпіонат Європи.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vadum
В цьому світі все постійно змінюється, але одне залишається незмінне. І це потреба в ремонті. На щастя, це те, що можливо контролювати, адже є прекрасний сайт по ремонту побутової техніки вдома - https://remont-stiralok.dp.ua/ua/#contacts. Компанія спеціалізується на ремонті холодильників, пральних машин, посудомийних машин, мікрохвильових печей, плит та інших пристроїв. Вони розуміють, як важливо для мати робочу побутову техніку, тому пропонують швидкий та надійний ремонт за доступними цінами.