Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 березня 2024, 02:43
265
0

Володимир КНИШ: «Було важко заважати Оболоні грати у свій футбол»

Тренер «Полісся» прокоментував поразку столичній команді

| Оновлено 19 березня 2024, 02:43
265
0
Володимир КНИШ: «Було важко заважати Оболоні грати у свій футбол»
ФК Полісся. Володимир Книш

Помічник виконуючого обов'язки головного тренера житомирського «Полісся» Сергія Шищенка Володимир Книш прокоментував поразку своєї команди проти «Оболоні» (0:1) в 21 турі УПЛ.

«Ви самі бачили, що ми залишились вдесятьох на самому початку. І в меншості було дуже важко заважати «Оболоні» грати в свій футбол. Було важко перекривати захисників, які використовують лонгбол. З того ми той перший гол і пропустили, не розібрались в ситуації.

Потім ми гру взяли під контроль і мали свої моменти, які потрібно було використовувати. Дуже гарні моменти були навіть в першому таймі, з яких треба було витиснути гол. По самій грі — то вона дійсно була дуже напружена, багато жовтих карток, багато боротьби. Ми готувались до того, що буде така гра.

Ми не звикли до двох поразок підряд і дійсно була нервова напруга, всі люди і всі все розуміють. Але по грі і по відношенню до хлопців немає претензій. Дійсно хотіли переломити хід гри, зламати серію з поразок. Пішла певна чорна смуга, потрібно перетерпіти і все буде добре.

Гравці у нас гарного рівня для України, з’явиться гра. Та і у футболі не обійтись без везіння. Було певне невезіння, голи на останніх хвилинах ми пропускали. Але таке буває. В «Оболоні» не було особливих моментів, але стався такий шалений гол.

Дійсно, різниці немає як програвати — 1:0 чи 2:0. Була надія, що цю гру можна було врятувати. І ті хлопці, яких ми замінили, вони дали дуже великий об’єм, витримали велике навантаження. Крушинський, Козак, Фортюне грали за себе і за того хлопця, якого на полі не вистачало. Вони віддали всі свої сили, а замість них вийшли свіжі хлопці, які вийшли і теж показали хорошу гру. В них теж були моменти, в такій зв’язці вони грали вперше, але не вийшло дотиснути.

Далі заплановано багато роботи, після двох вихідних. В тренера є своє бачення, як він бачить гру. Під усе це потрібен час, налаштуватись, працювати і додавати», — сказав Володимир Книш.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 22
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.