Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2024, 17:18
5590
42

Динамо – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперники з безпрограшними серіями

| Оновлено 12 березня 2024, 17:18
5590
42
Динамо – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

У вівторок, 12 березня, відбудеться поєдинок 21 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться київське «Динамо» та луганська «Зоря». «Біло-сині» посідають четверте місце, а луганці розташувалися в нижній частині турнірної таблиці.

Динамо

Після поновлення чемпіонату кияни здобули дві перемоги, але потім несподівано зіграли внічию з «Вересом». Рівненці зрівняли рахунок у компенсований час із пенальті, який був призначений після перегляду арбітром відеоповтору. Ця втрата очок стала першою для «біло-синіх» після призначення наставником команди Олександра Шовковського. Під керівництвом екс-голкіпера кияни здобули шість перемог до матчу у Рівному. До речі, саме Шовковського УПЛ назвала найкращим тренером за підсумками грудня-лютого. А найкращим гравцем названо форварда «Динамо» Владислава Ваната, який є найкращим бомбардиром поточного чемпіонату.

Минулого туру кияни несподівано пасивно діяли у нападі. Окрім забитого голу, згадується удар Андрієвського, після якого м'яч влучив у поперечину. У той же час оборона «біло-синіх» продовжує допускати помилки і рідкісний матч «Динамо» завершує без пропущених голів. Попри необхідність посилення захисної лінії керівництво київського клубу обійшлося без придбань. Натомість в основу команди ввели молодого Тараса Михавка, який відіграв за киян усі три поєдинки у новому році. Наприкінці поєдинку з «Вересом» тренерський штаб Шовковського максимально наситив оборону «Динамо» (на полі одночасно були присутні Попов, Михавко, Сирота, Дячук), але це не вберегло киян від неприємностей. У протистоянні із «Зорею» своїм партнерам зможе допомогти Володимир Бражко, який пропускав зустріч у Рівному через дискваліфікацію. Володимир Шепелєв може провести 150-й матч в УПЛ.

Зоря

Незважаючи на п'ятиматчеву безпрограшну серію (2 перемоги та 3 нічиї), цей сезон може стати для луганського клубу провальним. Адже від єврокубкової зони «чорно-білих» відокремлює досить значна кількість очок, а невихід команди на євроарену точно буде незадовільним результатом для луганців. Не додають оптимізму вболівальникам «Зорі» й чутки про заборгованість футболістам луганської команди. У новому році підопічні Юрія Коваля здобули дві перемоги та зіграли внічию, при цьому не пропускаючи голів у свої ворота.

У зимове міжсезоння луганський клуб посилився хорватським півзахисником Яковом Башичем, який одразу почав виправдовувати очікування. Саме він забив переможний гол «Ворсклі» у першому поєдинку луганців після поновлення чемпіонату. Добру готовність демонструє і найкращий бомбардир команди Герреро. Голів у новому році панамець поки не забивав (у його активі один асист), але він постійно тримає у напрузі оборону суперників.

Статистика зустрічей

Суперники провели 57 очних дуелей: «Динамо» здобуло 37 перемог, 7 разів успіх святкували луганці, 13 зустрічей завершилися внічию. Кияни програли «чорно-білим» два попередні поєдинки. Минулого чемпіонату «Зоря» обіграла киян з рахунком 3:2 та 1:0. Матч першого кола цього турніру команди ще не зіграли.

Прогноз на протистояння

Поєдинки між «Динамо» та «Зорею» завжди відбуваються у безкомпромісній боротьбі. Сподіватимемося, що і майбутня зустріч не стане винятком. Кияни докладуть максимум зусиль для реабілітації після осічки у Рівному. Вважаємо, що цього разу луганці не зможуть зберегти свої ворота «сухими», а перемога дістанеться господарям поля.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Караваєв, Попов, Михавко, Вівчаренко, Бражко, Н.Волошин, Шепелєв, Шапаренко, Кабаєв, Ванат

«Зоря»: Сапутін, Бутко, Джордан, Батагов, Жуніор, Башич, Чурко, Антюх, Яцик, Герреро, Кирюханцев

12 березня, вівторок

«Динамо» – «Зоря»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО – ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦіЯ МАТЧУ
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?
Футбол | 27 квітня 2024, 07:55 0
Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?

Залишається 2 варіанти суперників для України: Індонезія та Узбекистан

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Рейский
Сразу видно какой самый популярный и тутулованный клуб в стране, все на его ветке. 
PUMA
О, даунецкая ботва как обычно охраняет ветку самого популярного клуба Украины !
PUMA
Ого,как сильно кф на победу ДК просел.Утром был 1.5, сейчас дают 1.15
Remark
Чого тут так багато вболівальників ФК Щур посуться, невже цей матч для них набагато цікавіший, а ніж власного клубу?
Перець
Тут буде все залежати від вмотивації Зорі і захисту Динамо 
Умник
Арендованым запретили играть.
Oliynuk_sport
Цікавий матч, Динамо потрібно перемагати, прогноз 2:0.
Chort
Мы вчера бурятов долго ублажали,после этого у запасного случился нервный срыв,он забился в угол и плакал.Но это не все,один бурят пожаловался что запасной не хотел слизывать подзалупный творожок, так куратор запасному такой такой подзатыльник отвесил ,я думал что полтурушке в высоту конец. Но слава Ринату все обошлось. Но все равно я прошу вас не сильно унижайте сегодня запасного,ему и так не сладно
oukenae
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sheva19
Вже 18 коментів а на двух матчах ЛЧ и половину не буде 
ErichMariaШевченко
Динамо - Заря-3   11:0  
_Tor91nado24rly_
Минулого матчу арбітр пробачив Попова. Що буде цього разу? 
OtsoCity
Хвойди суркисів, ну що ви вже на стадіоні чи сховалися як щури на сайті?
Fireball
Заря Востока дарит надежду всему народу.
Bulba_sumkin
Исходя из новостей, что в Зоре задержка по зарплате, то могут отбить денег на том что сольют матч)) И уехать со стадиона если без денег, то в меховых изделиях)
Лига конференций без динамо
Заря  должна трахать  этих дырявых и без смазки,они сосут в еврокубках позорят Украину в квалиф Лке, посасывают у работников пивзавода в кубке,сосут с проглотом сейчас  в упл с 4 своего любимого места и жопы нюхают лидерам  упл 
Лига конференций без динамо
Четвертые дырявые могут в две щеки взять у Зари как всегда, если конечно суркисы фишек не привезли с казино Монако и на 8 марта не подарили Геллеру их или шубы