Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
870
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Прикро, що доводиться грати по 4-5 годин»

Головний тренер «Руха» прокоментував перемогу над «Дніпром-1»

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Прикро, що доводиться грати по 4-5 годин»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (1:0) у матчі 20-го туру УПЛ:

«І у поєдинку з «Дніпром-1» у Львові ми мали хороші моменти, які просто не вдалось реалізувати, тоді гра б також склалась зовсім по-іншому. Сьогодні «Рух» грав проти серйозного суперника з якісними футболістами і непросто протистояти такій сильній команді. Дніпряни можуть використати будь-яку помилку і перевернути гру на свою користь, тож футболістам потрібно було діяти дуже сконцентровано.

На жаль, зараз такий час, що матчі перериваються через повітряні тривоги. Ми вдячні ЗСУ, що взагалі маємо можливість грати у футбол і проводити чемпіонат. Втім якщо оцінювати саме спортивну складову, то прикро, що доводиться грати по 4-5 годин, це не зовсім добре. Звісно, що всі команди в рівних умовах і це впливає на обидва колективи, але футболістам доводиться розминатись по 3-4 рази, а потім грати.

Кожен свій матч «Рух» грає на перемогу і ми віримо у своїх хлопців. Їм ще трохи не вистачає досвіду, але вони прогресують та вчаться грати на результат. Хочеться, аби вони грали ще якісніше, але тішить, що наші футболісти поступово ростуть.

У нас немає задачі виходити в єврокубки вже у цьому сезоні. Наше завдання – створення боєздатної та конкурентної команди, яка гратиме на хорошому рівні та з часом нав’яже боротьбу грандам українського футболу. Якщо нам зараз вдасться вийти у єврокубки, то ми будемо тільки раді, але не слід тиснути на хлопців – клуб тверезо оцінює ситуацію і наразі не вимагає цього».

Після цієї перемоги в активі «рухівців» 33 очки в 20 матчах УПЛ, що дозволяє команді посідати 5-те місце в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.