Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 березня 2024, 17:03
2265
4

Дніпро-1 – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У гості до лідера

| Оновлено 08 березня 2024, 17:03
2265
4
Дніпро-1 – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У п’ятницю, 8 березня, «Рух» у матчі 20-го туру УПЛ на «Дніпро-Арені» зустрінеться з «Дніпром-1», який очолює турнірну таблицю чемпіонату.

Дніпро-1

У минулому турі «Дніпро-1» в гостях переміг «Оболонь» і перебуває на першому місці у турнірній таблиці. До протистояння з рухівцями «Дніпро-1» підійшов з гольовим серіалом, який продовжується 8 ігор - 15 голів. А різні клуби керманича «Дніпра-1» Юрія Максимова можуть зазнати 80-ї поразки у всіх турнірах, в тому числі 70-ї в УПЛ.

Олександр Філіппов в минулому турі забив переможний гол у ворота «Оболоні», а цього разу може забити свій ювілейний, 30-й, гол в УПЛ. Через перебір жовтих карток пропустить гру Валентин Рубчинський.

Рух

У попередньому турі «Рух» здобув виїзну перемогу над «Колосом» і з хорошим настроєм готується до чергового гостьового поєдинку. Загалом безпрограшна гостьова серія «Руха» продовжується 3 матчі (перемога та дві нічиї) і до повторення клубного рекорду ще одна гра. Віталій Пономарьов проведе 33-й матч в УПЛ біля керма рухівців і стане новим тренером-рекордсменом «жовто-чорних», випередивши Леоніда Кучука.
Півзахисник «Руху» 27-річний Мар’ян Мисик отримав статус вільного агента, покинув львівську команду і продовжить свою кар’єру у клубі «Лівий берег» з Першої ліги. Також залишив «Рух» Фабрісіо Альваренга, який виступатиме за «Чорноморець».

Ось думка Віталія Пономарьова перед грою у Дніпрі: «Наше першочергове завдання – перемагати у кожній грі, тож хочеться взяти реванш за прикру поразку у першому колі. Всі ми пам’ятаємо цю гру: «Рух» вдало розпочав поєдинок, діяв активно, мав багато хороших моментів, але не реалізував їх, тоді як «Дніпро-1» використав дві наших помилки. Це досвідчений та сильний суперник, проте і ми зробили висновки – у майбутній грі спробуємо виправити свої помилки».

Статистика зустрічей

Раніше «Рух» та «Дніпро-1» в УПЛ провели лише 6 ігор. Дніпряни забивають голи у всіх особистих зустрічах з «жовто-чорними» і перемоги святкували в 4-х матчах. Один раз була зафіксована нічия та одного разу вікторія була на боці рухівців. «Рух» одну з 6-ти своїх найбільших перемог в чемпіонатах здобув саме у поєдинку з «Дніпром-1» – 4:1 (12.12.2020). Останнім часом дніпровська команда стала незручною для «Руха», який не набирає очок з «Дніпром-1» впродовж 4-х ігор.

У матчі першого кола поточного чемпіонату рухівці на «Арені Львів» поступилися дніпрянам з рахунком 0:2. Голи у першому таймі забивали Олександр Філіппов та Олександр Піхальонок. А востаннє «Дніпро-1» в ролі господарів поля в Ужгороді приймав «Рух» 24 квітня минулого року і переміг з рахунком 3:2. У складі дніпрян відзначилися Едуард Сарапій, Артем Довбик та Ігор Когут, в «жовто-чорних» - Таллес та Юрій Климчук.

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Віктора Копієвського (Кропивницький), який провів вже 65 матчів в УПЛ. Раніше «Дніпро-1» за Копієвського провів 11 ігор в чемпіонатах: 7 перемог, 2 нічиї та 2 поразки. «Рух» за цього арбітра провів 3 зустрічі в УПЛ і ще не програвав: перемога та 2 нічиї.

Прогноз на протистояння

«Дніпро-1» очолює турнірну таблицю в чемпіонаті і налаштований зберегти лідерство. «Рух» в попередніх 4-х матчах з «Дніпром-1» очок не набирав. Нашим прогнозом буде мінімальна перемога дніпрян.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Волинець, Мірошниченко, Адамюк, Кравець, Горбунов, Сарапій, Пасіч, Піхальонок, Очеретько, Гуцуляк, Філіппов.

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Таллес, Підгурський, Пастух, Плюман, Квасниця, Климчук.

8 березня, п'ятниця

«Дніпро-1» – «Рух»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДНІПРО-1 – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи зіграє Циганков? Довбик – у старті Жирони на матч проти Лас-Пальмаса
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 0
Чи зіграє Циганков? Довбик – у старті Жирони на матч проти Лас-Пальмаса

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 15:00 за Києвом

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 13
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey75
Уберите из состава Кравца.
ErichMariaШевченко
Руху надо выигрывать, как и у Кривбасса на выезде.   Александрия сегодня должна разорвать Полесье и Рух подопрёт Динамо в таблице.