Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 березня 2024, 22:41
3994
16

Резерви вичерпались. Дніпро-1 мінімально поступився Руху

Матч із трьома тривогами тривалістю понад чотири години завершився поразкою лідера УПЛ

| Оновлено 08 березня 2024, 22:41
3994
16
Резерви вичерпались. Дніпро-1 мінімально поступився Руху
СК Дніпро-1

Після перемоги в минулому турі з «Оболонню» головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов у стартовому складі своїх підопічних зробив дві ротації: замість дискваліфікованого Рубчинського та Кравця на поле «Дніпро-Арени» вийшли Пасіч та Бабенко. У складі «Руха» Віталій Пономарьов після перемоги над «Колосом» замість Таллеса задіяв Притулу.

Гості активніше розпочали поєдинок і, як в попередньому турі, забили швидкий гол. Плюман виконав кутовий удар і після рикошету від голови Сарапія м’яч зрикошетив у штангу і перетнув лінію воріт «Дніпра-1». Для Сарапія це був перший автогол в УПЛ (у 47-й грі). Господарі поля могли зрівняти рахунок, але Ледвій після удару Горбунова у падінні ліквідував загрозу.

В середині тайму черговий кутовий рухівців у виконанні Плюмана знову міг завершитися взяттям воріт, але удар Дідика головою виявився неточним. Гравці «Руха» швидко переходили від оборони до атаки, одна з яких завершилася рейдом Плюмана до штрафного, але обіграти Волинця йому не вдалося. Також небезпечну вилазку до воріт зробив і Філіппов, але перетримав м’яч і момент було втрачено. Під кінець першого тайму міг зрівняти рахунок Мірошниченко, але і його удар парирував Ледвій.

Другу половину зустрічі активно розпочали підопічні Юрія Максимова, які намагалися швидко зрівняти рахунок, але пройти оборонні редути «жовто-чорних» було складно. Так Очеретько дальнім ударом пробив повз рамку воріт, а удар Піхальонка прийшовся у воротаря. Виручив свою команду і Волинець, який парирував удар Карабіна і м’яч рикошетом від штанги залишив поле.

В середині другого тайму матч було перервано через повітряну тривогу. Після відновлення поєдинку господарі мали реальну нагоду забити гол. Ледвій спочатку парирував удар Гуцуляка в ближній кут, а потім і Ківінди, який діяв на добиванні. А завершальний удар Сарапія прийшовся у захисника. «Дніпро-1» продовжував шукати шляхи взяття воріт суперників. Філіппов головою пробивав під поперечину, але Ледвій знову рятує команду від неприємностей.

За одинадцять хвилин до завершення гри була ще одна повітряна тривога… З відновленням багатостраждального поєдинку господарі поля і далі намагалися уникнути поразки, але не вдалося. Більше того, гості могли забити і другий гол, але Волинець парирував удар Федора.

Дніпряни вперше в УПЛ не забивають гол у зустрічах з рухівцями – у 6-й грі. Так завершилася переможна серія «Дніпра-1» в матчах з «Рухом», яка тривала в чемпіонатах 4 гри. Безпрограшна гостьова серія «Руха» продовжується 4 матчі (дві перемоги та дві нічиї), що стало повторенням клубного рекорду. Різні ж клуби Юрія Максимова зазнали 80-ї поразки у всіх турнірах, в тому числі 70-ї в УПЛ.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Наші оцінки:

«Дніпро-1» (заміни): Ківінда – 6,5.

«Рух» (заміни): Карабін – 6,0, Холод – 6,0, Руніч – 6,0, Лях – 6,0, Федор – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 20-й тур.

«Дніпро-1» – «Рух» - 0:1

Гол: Сарапій, 5 (авт.)

Попередження: Холод, 64, Очеретько, 85

«Дніпро-1»: Волинець – Мірошніченко, Сарапій, Адамюк, Є. Пасіч – Бабенко – Горбунов (Ківінда, 51), Очеретько, Піхальонок, Гуцуляк – Філіппов.

«Рух»: Ледвій – Роман, Дідик (Холод, 57), Слюбик, Сич – Притула (Федор, 80), Підгурський, Пастух – Плюман (Лях, 63), Климчук (Карабін, 57), Квасниця (Руніч, 63).

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон: «Дніпро-Арена» (Дніпро).

Удари (у площину): 12 (6) – 7 (4)
Кутові: 9 – 5
Офсайди: 2 – 1.

ДНІПРО-1 - РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 2°C

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Друге коло почалося а Дніпро виглядає наче кінець чемпіонату і вони вже все не можуть.Що за підготовка у Максимова була що команда таке показує.
a.fedorenko1953
Бородата Бабуся вже не фінансує Клуб, а всі інші ... та на.... їм цей Дніпро здався.
Alexey75
Как можно Сарапию дать лучшую оценку в Днепре? Он автогол забил и обрезок куча. Одна из худших его игр.
CheMP
Рух - молодца
ВОССТАВШИЙ ИЗ БАНА
Leo69
100% пеналь на Гуцуляке не дали.
Умник
Спасибо рух
Первый Среди Равных
Мінус ще один "претендент". Попретендентились і хватить. Далі все по класиці - або Динамо або Шахтар. 
Max-Morlock
Рекорд Украины?
Самое длительное движение Руха к победе в конкретной игре.
Не от хорошей жизни.
aleks8-48
Що ви верзете? У Дніпра-1 не грало 6 основних гравців, коли вони повернуться своє отримують і Шахтар, і Динамо,і Кривбас с Поліссям.