Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1232
0

Карабах – Байєр. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 7 березня о 19:45 за Києвом

Карабах – Байєр. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

7 березня на стадіоні імені Тофіка Бахрамова пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Карабах» зіграє проти «Байєра». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Карабах

Команда майже беззастережно домінує у футболі Азербайджану (хоча раз таки віддала чемпіонський титул Нефтчі). Ось і зараз навесні можна повністю зосередитись на боротьбі на міжнародній арені. Адже перевага перед найближчими переслідувачами вже досягла двох десятків очок – ну яка інтрига довкола золота? Крім того, жеребці чудово грають у єврокубках. Так, вони не змогли знову пробитися до основного раунду Ліги чемпіонів. Але при цьому підопічні Гурбана Гурбанова змогли в Лізі Європи та й загалом на міжнародній арені залишитися останніми представниками пострадянського регіону. Представник Баку не лише вийшов із групи у Лізі Європи, але ще й виграв у лютому у Браги. Причому виграли перший, виїзний поєдинок 4:2, після чого пройшов далі навіть після 2:3 у домашньому поєдинку.

Байєр

Клуб виявляє просто унікальну статистику. Він дійшов до весни, не програвши жодного офіційного матчу, причому у всіх турнірах без винятку. Таку гонку не витримала навіть Баварія, тим більше, що вдалося обіграти, навіть розгромити її в очному поєдинку. Звичайно ж, рано говорити, що срібну салатницю відправлять до Леверкузена, але аспіринники змогли відірватися від конкурентів на чолі з грандом із Мюнхена. Крім того, вони ж дісталися півфіналу кубка країни, і там теж будуть фаворитами - тим більше, що в найближчих суперниках буде Фортуна. Зрештою, німці змогли виграти свою групу в Лізі Європи, тож тільки зараз, пропустивши раунд 1/16 фіналу, вони вступають у боротьбу.

Статистика особистих зустрічей

Лише цієї осені команди грали між собою, на груповому етапі. І тоді німці розгромили азербайджанців у рідному Леверкузені, після чого мінімально перемогли у Баку.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом гостей із Німеччини. Але господарі просто зобов'язані викластися. Тут рекомендуємо ставити на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,69).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.