Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 березня 2024, 17:55
6537
174

Шахтар – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На «Арені-Львів» зустрінуться одні із головних претендентів на нагороди Прем'єр-Ліги

| Оновлено 03 березня 2024, 17:55
6537
174
Шахтар – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар

Центральним матчем 19-го туру стане поєдинок у Львові, де донецький «Шахтар» прийматиме «Кривбас» із Кривого Рогу. Гості зараз очолюють турнірну таблицю, маючи після 18 матчів 37 очок. У гірників на 5 очок менше, але й зіграли вони лише 16 матчів.

Шахтар

Після вильоту із Ліги Європи підопічні Маріно Пушича провели невиразну гру попереднього туру Прем'єр-Ліги в Олександрії, завершивши внічию матч із господарями поля 0:0. І річ навіть не в тому, що «Шахтар» не зумів перемогти, а в тому, що команда абсолютно не була схожою на себе. Футболісти діяли у невисокому темпі та з великою кількістю помилок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Чимало фахівців вважали, що гірники просто не встигли відновитися від зустрічі з марсельським «Олімпіком». Плюс перельоти, переїзди, тож усе можна було списати на втому. Хоча, з іншого боку, «Шахтар» один із небагатьох клубів у нашій країні, який цілком може виставити два приблизно рівні за силами склади. Але на кардинальну ротацію тоді тренерський штаб не пішов, а точкові заміни нічого хорошого не привели.

Подивимося, що вигадає Маріно Пушич та його помічники у матчі з лідером чемпіонату, тим більше, що тепер вже відмовки у вигляді втоми не пройдуть. Але одне вже можна сказати точно – у цій грі ми не побачимо Миколу Матвієнка. Через дискваліфікацію основний захисник гірників матч пропускає.

Кривбас

А ось «Кривбас», який набрав гарний хід ще наприкінці першої частини сезону, схоже, не збирається зупинятися та продовжує мчати вперед на всіх парах. Тиждень тому підопічні Юрія Вернидуба дуже впевнено обіграли на виїзді черкаський «ЛНЗ» 3:0. Перший гол був забитий хорватом Хрвоє Ілічем із пенальті перед самою перервою. А у другому таймі форвард із Гани Прінс та Денис Кузик довели рахунок до розгромного.

За кількістю перемог «Кривбас» зараз перебуває на першому місці поряд із київськими динамівцями. Обидві команди вже по 11 разів виявлялися сильнішими за своїх суперників. При цьому за кількістю забитих голів (34) криворіжці на другій позиції, поступаючись лише «Динамо». Ще ж їхній гравець Олег Кожушко із 7 забитими м'ячами входить до трійки найкращих бомбардирів турніру.

І все ж таки, заради справедливості, слід зазначити, що й «Кривбасу» поки що явно не вистачає стабільності. Команда може видати чудову серію, провести на високому рівні низку матчів, а потім втратити очки там, де не очікувала. Так було, наприклад, у 9-му турі у Кривому Розі, коли господарі поля програли «Руху» 1:3. Щось подібне трапилося у 17-му турі знову в домашньому поєдинку, але із «Зорею» 2:2 та деяких інших матчах. Тому, як тільки прийде стабільність, «Кривбас» вже буде не просто командою, яка виблиснула у багатьох іграх цього сезону, а реальним претендентом на найвище місце у Прем'єр-лізі.

Статистика матчів

На рівні української Прем'єр-Ліги суперники зустрічалися 45 разів. 31 перемога у «Шахтаря», 6 виграшів у «Кривбаса» та ще 8 матчів завершилися внічию. У першому колі у Кривому Розі команди видали приголомшливий поєдинок із 6 голами та 3 вилученнями. І все завершилося нічиєю 3:3. У господарів поля відзначилися Хомченовський, Кожушко та Бескоровайний, а у гостей – Криськів (двічі) та Кащук.

Орієнтовні склади:

«Шахтар»: Різник, Гочолеішвілі, Бондар, Ракіцький, Азаров, Бондаренко, Степаненко, Судаков, Егіналду, Невертон, Траоре

«Кривбас»: Кліщук, Бандейра, Понєдєльник, Стецьков, Дібанго, Кузик, Іліч, Бізімана, Хомченовський, Микитишин, Прінс

Прогноз на протистояння:

Припустимо, що гра буде рівною з обопільними шансами на успіх. Зрештою матч завершиться внічию 1:1.

3 березня, неділя

«Шахтар» – «Кривбас»
Львів. Стадіон «Арена-Львів». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
ШАХТАР - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 174
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Footbulka
Вболіватиму за Кривбас, на сьогодні вона одна з найкращих в УПЛ і вони це доводять своєю грою на полі, молодці, успіхів їм у матчі з кротами. 
FunnyCat_____
Удачи Кривбасу против позора Украинского футбола!
Fant24
Донецкие аферисты же думали тихо проскочит вариант с калюжным а тут на каждом шагу все вопят что это договорняк и когда будут принимать победу шахтеру то ржач начнется 
FunnyCat_____
Удачи Кривбасу, подавляющее большинство украинских болельщиков сегодня за команду Вернидуба!
Пе***ки бурбасовские, ваше мнение никого не интересует конечно, но можете гавкнуть «ПаЧИму и АбаСнуй» быстренько вас укатаю еще !
Fant24
Зрозуміло що всі вболівали за марсель проти покидьків зрадників і раділи кожному забитому голу .Сьогодні буде теж саме 
DK1961
Еще раз о рыжей гнили:
1. НИКОГДА не пишут собственно о футболе.
2. ВСЕГДА на любой пост против их суперклюба отвечают только матом и оскорблениями.
3. ПОСТОЯННО врут и передергивают факты и цифры - как и ИХ КУМИР ПУТИН.
Умник
Цікаво якщо виграє Кривбас, яка вирогідність відключення світла в Кривому розі в відсотках?
avk2307
До статистики матчу ще можно було додати, що останні два рази, коли Балакін арбітром був у Шахтаря, він не побачив чистий гол в воротах Шахтаря від Миная, та дав три пенальті в ворота Ворскли. (один правда вар відмінив)
Fant24
Шахтер сейчас полностью разбалансирован и судьи не помогут .Надеяться на калюжного тоже глупо  Кривбасс в форме .шансов у шахтера ноль 
Fant24
Коли путін напав на донбас в 2014 році то їхали добробати з різних місць щоб визволяти донбас.Всі місцеві в донбасі стади на сторону росії .Всі гинули зи цих блядей .місцеві жоден не захищав свій донбас 
DK1961
"...Пишаюсь тим, що ти виблядок ореш на весь спорт юа про зраду і це супер! Кайф   а більшого задоволення від горіння Суркісні йобаної і твоїх шавок вонючих, навіть представити тяжко..." - ЭТО НАПИСАЛ таки называемый Aleksandr из типа Киева (на самом деле - ордловское сепарское ОТРОДЬЕ, использующее беспрерывно гугл переводчика и пишущее на коверканной мове).
АДМИНЫ ВЫ СЧИТАЕТЕТАКОЙ СПЛОШНОЙ МАТ ОТ ЭТОГО ВЫРОДКА НОРМАЛЬНЫМ ЯВЛЕНИЕМ?
ZANREGENT1993
Forza Кривбасс!
Remark
Ригівське фсбшне лайно хтось дивитися буде?
Диряві вболівальники януковоща Ви уже у Львові, які місця взяли на стадіоні!? Навіть більш цікавість яке місце взяв заднєприводний "куп'янський щур".
Fant24
Вболіваємо за кривбас .бо ці хвойди ригівські десятиріччами благали путька прийди і захисти від бандеріаців 
Fant24
Всі вболіаальники шахтаря днрівці воюють за росію і вбивають українців 
Pavel_i_CO
Лугандони, яке місто України представляє шахтьор? Вадо нещодавно видав фразу "шахтьор представляє всю Україну в УПЛ". Так звідки ви?) Чому знов до Львова втекли, хоча прописані в селі Щасливе, Київської області?
Pavel_i_CO
Кривбас буде дуже ризикувати, якщо выпустить Понєдєльніка в неділю. Лугандони почнуть нити і вимагати технічної поразки для клубу з Кривого Рогу
Fant24
Кривбасс 2 0 как минимум 
Fant24
Минимум трешку кривбасс положит .Шахтер вообще нулевой
Forwardd111
Суді як завжди будуть тягнути за вуха ахметку!