Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 березня 2024, 15:30
835
0

Ворскла – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Рівненська команда не вигравала в гостях вже дуже давно

| Оновлено 02 березня 2024, 15:30
835
0
Ворскла – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В суботу, 2 березня, відбудеться поєдинок 19 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» та рівненський «Верес». Гра пройде в Полтаві на полі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського, початок – о 15:30.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Ворскла»

На даний момент «Ворскла» займає десяте місце в турнірній таблиці. Перед стартом туру було дев'яте, але полтавську команду вже встиг потіснити ЛНЗ, сенсаційно вигравши свій матч в «Полісся» та випередивши «Ворсклу» за додатковими показниками.

Першу гру після відновлення УПЛ підопічні Сергія Долганського мінімально поступилися «Зорі». Ця поразка перервала шестиматчеву безпрограшну серію команди (дві перемоги та чотири нічиї). Але ще одна шестиматчева серія залишається діючою і після цього матчу стане або семиматчевою, або перерветься. Мова йде про відсутність перемог в рідних стінах – по три поразки та нічиї.

Зможе допомогти своїй команді форвард Руслан Степанюк, який відсидів свою дискваліфікацію за вилучення в останньому матчі перед перервою проти львівського «Руха». Проти «Зорі» Степанюка підміняв новачок команди Микола Ковталюк, але відзначитися результативними діями не зумів. Також зможе зіграти Олександр Скляр, в якого теж була дискваліфікація на гру з луганською командою.

Склад «Ворскли», якщо порівнювати з матчем проти «Зорі», зміниться мінімум на одну позицію, оскільки вилучення отримав центрбек Ілля Крупський. Його замінить або Челядін, або Павлюк, Хрипчук чи Рамірес, тому вже звичних кадрових проблем у «Ворскли» не повинно бути.

На грі будуть вболівальники, клуб отримав дозвіл на допуск до 1000 глядачів на трибуни.

«Верес»

У «Вереса» ситуація в турнірному плані набагато гірша. Команда йде на передостанньому місці, маючи, проте, гру в запасі, але й безпосередні конкуренти, за винятком «Металіста 1925», ще теж гратимуть свої перенесені матчі.

На даний момент «Верес» має триматчеву безвиграшну серію, причому дві останні гри підопічні Шандрука програли. Першу гру після відновлення чемпіонату рівняни проводили в Ковалівці і не зуміли забити, пропустивши натомість два голи наприкінці.

Але інші серії «Вереса» виглядають набагато гірше. По-перше, 505 хвилин без голів на виїїзді. І навіть більше, останні п'ятнадцять матчів на чужих стадіонах рівненська команда не перемагає, причому нічиїх було тільки чотири.

Одна кадрова втрата є в клубу, але, очевидно, запланована – хавбек Станіслав Шарай на другу частину сезону відправлений в першолігову «Вікторію» з Сум. Натомість поповнив команду черговий гравець «Полісся» – орендований правий захисник Євген Морозко.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели 7 матчів: +4=2-1, різниця м’ячів 13-8 на користь «Ворскли». Гра першого кола закінчилася з рахунком 2:1 на тоді ще підопічних Скрипника, забивали Юрченко та Кучеров (автогол) за «Ворсклу» і якраз Станіслав Шарай – за «Верес».

Орієнтовні склади

«Ворскла»: Ісенко – Пердута, Челядін, Бацула, Корнієнко – Толі, Сіссоко – Мякушко, Скляр, Кане – Степанюк.

«Верес»: Когут – Балан, Жуліо Сезар, Кучеренко, Шевченко – Банада, Кучеров – Шастал, Яго, Дахновський – Мрвальєвич.

Прогноз на протистояння

Припустимо, що полтавська команда в рівній грі все ж вигризе свої три очки, але без пропущеного м'яча не обійдеться – спрогнозуємо перемогу «Ворскли» з рахунком 2:1.

2 березня, субота

«Ворскла» – «Верес»
Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 15:30
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
Арбітр: Клим Заброда (Суми)
ВОРСКЛА - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 15
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.