Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 20 лютого 2024, 01:37
9626
13

Атлетик – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 19 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 20 лютого 2024, 01:37
9626
13
Атлетик – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

19 лютого на «Сан-Мамес» пройде матч 25-го туру Прімери Іспанії, в якому «Атлетік» зіграє проти «Жирони». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Атлетік

Команда проводить другий сезон після повернення Вальверде. Минула каденція Ернесто в Більбао була успішною, і від його повернення багато чого чекали. Можливо, надто багато, і в результаті результати 2022/2023 розчарували. Скромна Осасуна, що вийшла на свій пік, виграла у сусіда і в півфіналі Копи дель Рей, і в суперечці за 7-е місце. Але зараз баски різко додали. Вони, до речі, знову дійшли до стадії 1/2 у кубку, але цього разу у першому поєдинку виграли 1:0 на полі такого принципового супротивника, як Атлетіко. І з ним же йде боротьба за четверте місце у Прімері – так, цього разу реально історичний гранд претендує на путівку до Ліги чемпіонів. Втім, нульова нічия з Альмерією минулого туру натякає, що не варто переоцінювати потенціал.

Жирона

Клуб, як нещодавно підрахували, на нинішню основу витратив менше, ніж 25 мільйонів. Причому це з урахуванням рекордної купівлі Довбика минулого літа, за якого не пошкодували 7,5 млн. За ці, за нинішніх часів, смішні гроші (навіть у сухий січень було кілька трансферів окремих футболістів, що були дорожчими) вийшло отримати реального претендента на титул у Примері. Ключовим був у цьому плані минулий тур, коли підопічні Мічела Санчеса проводили очний тур із головним фаворитом, Реалом. І вже до перерви горіли 0:2. У результаті все закінчилося поразкою. Жиронцям загалом важко давалася у другій половині зими ця гонка. Тут і виліт із кубка, і нульові нічиї з Альмерією та Реалом Сосьєдад. Але на нинішній поєдинок проти претендента на квартет лідерів потрібно максимально зібратися.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону жиронці виграли обидва поєдинки. Але цьогорічного розіграшу восени у Каталонії головні відкриття цього сезону видали нічию 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом басків, що грають удома. Але тут вже точно не варто чекати позамежної результативності - беремо тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,67).

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Атлетик дома  не щадит никого и навряд ли Жирона, у которой наметился спад, сможет увезти из Бильбао очки. Поэтому здесь первое, что плывет в руки, это П1. Если немножко поадреналинить, то Ф1(-1) или Жирона ИТМ1 Если хочется пощекотать нервы, тогда  "обе НЕ забьют" или "Атлетик выиграют всухую" — предлагают аж за 3,60
andre_lui
Тотал менше 3. Побачимо. Жирона жодного не забила Реалу. Десь ці голи повинні бути. 
_Tor78nado99rly_
Чи дістануться бублики сьогодні обом командам? Відповідь на це питання отримати можна під час гри.
King8619
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Swed
Давайте 3:2 за прошлые  2:3 с  двумя автоголами.    Земля ведь круглая.
uausa
Думаю Жирона сьогодні два покладе. Чи вистачить цього для перемоги. ХЗ
Лига конференций без динамо
Тотал больше 1,5 гола  в первом тайме за 2,5