Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 грудня 2023, 18:34
3187
30

Олександр БАБИЧ: «Шахтар не відповідає рівню Ліги чемпіонів»

Екс-тренер «Маріуполя» – про виступ «гірників» у єврокубках

| Оновлено 25 грудня 2023, 18:34
3187
30
Олександр БАБИЧ: «Шахтар не відповідає рівню Ліги чемпіонів»
УПЛ. Олександр Бабич

Колишній тренер «Маріуполя» і «Чорноморця» Олександр Бабич поділився своєю думкою з приводу виступу «Шахтаря» в груповому етапі Ліги чемпіонів (третє місце):

«Треба визнати – «Шахтар» не відповідає рівню Ліги чемпіонів. А ось Ліга Європи цілком по зубах «гірникам». Той факт, що ми маємо євровесну, значний плюс нашому футболу, і за це треба подякувати «Шахтарю».

Ви запитаєте, а як «гірники» здолали «Барселону», але, загалом, не мають потрібного потенціалу для Ліги чемпіонів? «Помаранчево-чорні» зіграли так званим другим номером, проти суперника, який їх недооцінив. Ця перемога «Шахтаря» – збіг обставин. Якби ці ж команди зіграли між собою 5-6 матчів поспіль, то «Барселона» могла б програти не більше одного матчу.

Після перемоги над каталонцями футболісти «Шахтаря» стали впевненими в собі, і навіть занадто самовпевненими. «Порту» у відкритій грі чітко показав «гірникам», що мріяти про щось більше рано.

Що стосується майбутнього суперника «Шахтаря» в плей-оф Ліги Європи, «Марселя», то є шанс його пройти. Я добре знаю, як готує команду Гаттузо, він – чудовий мотиватор. І атака у «Марселя» хороша. Але в інших лініях у цієї французької команди є проблеми. Зараз шанси команд у цій парі – 50 на 50. Якісна зимова підготовка дасть змогу «Шахтарю» не тільки вибити «Марсель», а й дістатися щонайменше до півфіналу Ліги Європи».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
 Проснувся експерт. Ця сентенція була математично доведена результатом матчу Порту - Шахтар ще 13-го грудня.
alex55
ну, как бы там ни было, а шахта единственный клуб от нас в еврокубках. в ЛЧ конечно сыграно слабовато, но какой состав такие и результаты. выше хрена как говорится не прыгнешь. а Бабич как был физруком, так им и останется.
Злий Глобинець
Точно-точно? Номінально гірше за Шахтар на груповому етапі виступило 17 команд із 32. Це якщо дивитися очковий здобуток. По різниці забитих-пропущених - теж приблизно те саме. По кількості лише забитих - іще краще. 
Так що треба поменше слухати всіляких тренерів-невдах.
Flying Cat
Все тому що в них нема такого талановитого тренера. 
turist86
Може навпаки, Бабич не відповідає рівню експерта? Цікаво, чи відреагує Палкін?
Swed
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1961
Умалишенному из 6-й палаты ЛК санитары никак не дают больше 18 слов выучить. Поэтому ОНО постоянно выливает в инет ОДНО И ТО ЖЕ
Иван Качура
😆😆😆
Лига конференций без динамо
Ну кто то даже не уровень квалификации Лке 
GloryUkraine
В ЛЧ половина команд не відповідають рівню топових команд і що? Відмовлятися від участі, якщо ти не Реал чи МС? Навіщо таке заявляти? 
DK1961
Очередной плевок в развалины "восточной Барселоны". И ссылки умалишенного из 6-й палаты ЛК все равно этот плевок уже не вытрут
FunnyCat_____
Сегодня день унижения фк шахтёр ?
Или Пушич и Бабич незговариваясь?
NoMad
Ахаха, помийку принижують навіть тренери їх фармів    Прямо як запасного принижують всі, кому не лінь 
Лига конференций без динамо
Шахтёр в евровесне ,а остальные дярявые и минусовые на дне ,ещё и получили на рот в квалификации Лке ,позорники Украины они 
Лига конференций без динамо
Всё дырявые опзжшники слились и больше не скулят и на бутылке прыгают  крыть то их позоры каждый сезон не чем  
Лига конференций без динамо
Дырявые опзжшники всё скулят ,у кого-то 9 очей в группе ЛЧ в этом сезоне,в том 6 очей   две подряд евровесны , а одного клуба позорного 1 очко в ЛЕ и последнее место ,а в этом позорный вылет в квалификации ЛКе ,эксперды дырявые может что скажете по этому поводу или на бутылке попрыгаете молча как всегда