Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 грудня 2023, 23:39
852
0

ПУШИЧ: «Першим таймом я геть незадоволений. Володіння нічого не давало»

Наставник «Шахтаря» дав прес-конференцію після гри з «Металістом 1925»

| Оновлено 03 грудня 2023, 23:39
852
0
ПУШИЧ: «Першим таймом я геть незадоволений. Володіння нічого не давало»
ФК Шахтар Донецьк. Маріно Пушич

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич дав прес-конференцію після матчу 16-го туру УПЛ з «Металістом 1925» (2:0).

– Вітаємо з перемогою! Чи ви задоволені грою своєї команди?

– Дуже дякую! У матчі завжди мають значення очки, і сьогодні було дуже важливо перемогти, щоб знаходитися нагорі турнірної таблиці Прем’єр-ліги разом з іншими клубами, тож ця перемога є надважливою. Очевидно, що поєдинок мав дві фази: першим таймом я геть невдоволений, тому що ми грали занадто повільно, а коли ти занадто повільний, то не маєш змоги створювати достатню кількість моментів. І хоча ми багато володіли м'ячем, ні до чого особливого це не призводило.

Тож я невдоволений першим таймом, нам треба було діяти набагато краще в другому. Ми зробили одну заміну, змінили деякі деталі, але насамперед змінився настрій. Другий тайм мені дуже сподобався – це був зовсім інший «Шахтар». У цілому ми в будь-якому разі заслуговували на перемогу в цій грі, і я вважаю, що в другій половині ми діяли дуже добре, створили чимало моментів, двічі забили і могли ще більше. Зрештою я цілком задоволений перемогою – не першою половиною матчу, а переважно хорошим другим таймом.

– Наближається до завершення перша частина сезону. Задоволені місцем команди в таблиці?

– Як я казав до гри, сьогодні розпочалася друга частина сезону, і, тут ви маєте рацію, для нас дуже важливо було стартувати добре, з перемоги. Ми це зробили. Попереду ще два матчі, будемо йти від гри до гри. Дуже важливо добре розпочати – ми це сьогодні зробили, і я радий цьому.

– Якщо «Шахтар» виграє перенесені поєдинки, стане лідером чемпіонату. У зв’язку з цим запитання: чи плануєте ви взимку підсилення та у які лінії?

– Маю багато планів, як і завжди. Це хороше запитання. Але нам ще потрібно перемогти, тому ми рухаємося від матчу до матчу і мусимо добре грати, щоб перемагати, як ми це робили в другому таймі. Як я вже казав сьогодні своїм гравцям, у команді є конкуренція, це те, що потрібно топовому клубу, щоб розвиватися і показувати результат.

Під час зимової перерви ми побачимо наші можливості й наші подальші дії. Але, як і в кожному клубі світу, гравці шукають способи вдосконалити себе – і на своїх позиціях, і як команда в цілому. Це стосується і нас, але це не означає, що взимку ми зробимо якісь кроки. Є ймовірність, але я не знаю точно.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.