Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 03 грудня 2023, 13:08
333
0

Віталій АНДРОНОВ: «Ми зробили суттєвий крок вперед»

Тренер збірної України з гандболу – про поразку від Іспанії в другому матчі чемпіонату світу

| Оновлено 03 грудня 2023, 13:08
333
0
Віталій АНДРОНОВ: «Ми зробили суттєвий крок вперед»
ФГУ. Віталій Андронов

Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов поділився думками щодо поразки від Іспанії в другому матчі чемпіонату світу.

«Ми програли у 12 м'ячів, але поразки бувають різні. Сьогодні поразка була зовсім інша, ніж з Бразилією. Ми зробили суттєвий крок вперед, і це дає надію, що ми будемо прогресувати.

План на гру був, по-перше, зіграти агресивніше й активніше в захисті та так само в нападі — бути більш агресивними, йти в атаку, не в’язатись, грати швидше. У цілому, ми витримували темп. Була дуже велика різниця у якості гри у порівнянні з матчем Україна — Бразилія, але ми знову не реалізували свої моменти робили непотрібні втрати, за які нас одразу знову карали швидкими переходами та легкими м`ячами. Це те, над чим потрібно ще працювати. Мені дуже сподобалося, що молоді дівчата, які в перший раз потрапили до збірної, не загубилися у такій грі, дуже впевнено провели матч. Ми сподіваємось, що наступна гра буде у нас з хорошим настроєм. І ми зробимо все, щоб перемогти наступну команду.

Це чемпіонат світу, тут немає команд, які не грають. Тут всі показують рівень. Треба дуже серйозно, з повагою ставитись до збірної Казахстану. Дівчата грають вільно, розкуто, гарно. Ми будемо дуже добре готуватися до цієї гри. Не може бути жодної недооцінки суперника.

Проти Іспанії не грала Марина Коновалова. Марина боєць, людина із міцним характером. Вона була готова грати. Але ми бережемо її на гру проти Казахстану. Є інші дівчата. Я дуже радий за Олесю Дяченко. Вона сьогодні дуже якісно зіграла і витримала увесь матч. Це збірна, це команда, ми маємо одне одного підтримувати та замінювати у такі складні моменти. Але ми маємо надію, що Марина повернеться і нам допоможе», – сказав Андронов.

Нагадаємо, що збірна України поступилась Іспанії з рахунком 20:32.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.