Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 листопада 2023, 16:58
1980
0

Чорноморець – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок турнірних сусідів

| Оновлено 12 листопада 2023, 16:58
1980
0
Чорноморець – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 12 листопада, «Чорноморець» в рамках 14-го туру УПЛ прийматиме «Рух». Суперники розташувалися по сусідству в турнірній таблиці і «моряки», якщо переможуть, випередять рухівців на одне очко.

Чорноморець

«Моряки» після гостьової поразки від «Металіста 1925» розмістилися на шостому місці. Безпрограшна домашня серія «Чорноморця» продовжується в УПЛ 5 ігор: чотири перемоги та нічия. Одеський клуб не пропускає вдома голів в чемпіонаті впродовж 300 хвилин. У неділю «Чорноморець» може зазнати 300-ї поразки в УПЛ або на своєму полі 100-й раз зіграти внічию. «Чорноморець» за Романа Григорчука може 40-й раз зіграти внічию в УПЛ.

Після вилучення в минулому турі пропустить гру Самсон Ієде, а капітан «моряків» Ілля Путря не зможе вийти на поле через перебір жовтих карток.

Рух

«Рух» приїде до Одеси після трьох поспіль домашніх ігор, у яких підопічні Віталія Пономарьова набрали лише два очки. А в гостях рухівці утримують дві клубні рекордні серії. «Жовто-чорні» обходяться без виїзних нічиїх впродовж 5-ти ігор – чотири перемоги та поразка, та забивають голи на полях суперників впродовж також 5-ти ігор – 13 голів.

«Рух» може здобути 10-ту гостьову перемогу в УПЛ. Під питанням участь у матчі кращого бомбардира рухівців Юрія Климчука, який через пошкодження не брав участі в минулій грі з «Оболонню».

Статистика зустрічей

«Рух» та «Чорноморець» почали зустрічатися ще у Першій лізі, де зіграли дві гри. А в УПЛ наразі маємо три протистояння львівського та одеського клубів. І баланс ігор говорить про рівність сил: по одній перемозі кожного суперника та один раз команди зіграли внічию. Востаннє «Чорноморець» в чемпіонатах приймав «Рух» 29 травня цього року і поступився з рахунком 1:3. У цій грі в складі «жовто-чорних» відзначалися Соломон та Юрій Климчук (двічі), а у «чорно-синіх» - Орест Кузик.

Феміда

Арбітром матчу призначено Андрія Коваленка (Полтава), який проведе свій 36-й матч в УПЛ. Раніше «Рух» при Коваленку ще не грав в чемпіонатах, а «Чорноморець» при цьому арбітру провів шість ігор в УПЛ: по дві перемоги, нічиї та поразки.

Прогноз на протистояння

«Рух» утримує в чемпіонаті безвиграшний серіал, який триває три гри. «Чорноморець» з початку сезону в попередніх домашніх матчах не програвав – чотири перемоги та нічия. Нашим прогнозом буде перемога господарів поля.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Варакута, Єрмаков, Салюк, Дада, Брагару, Васильєв, Кузик, Шпорн, Штогрін, Бойчук, Бадібанга.

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Сапуга, Едсон, Теслюк, Руніч, Квасниця, Пастух.

12 листопада, неділя

«Чорноморець» – «Рух»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 17:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
ЧОРНОМОРЕЦЬ – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.