Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 листопада 2023, 14:00
1116
2

Зоря – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Скільки ще тренерів знадобиться, аби команда вийшла з кризи?

| Оновлено 12 листопада 2023, 14:00
1116
2
Зоря – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря

У неділю, 12 листопада, у Львові на стадіоні «СКІФ» відбудеться матч дванадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють луганська «Зоря» і черкаський ЛНЗ. Стартовий свисток рефері Софії Причини зі Львівської області пролунає о 14:00 за київським часом.

Зоря


Посеред поточного тижня луганська «Зоря» нарешті зіграла проти ізраїльського «Маккабі» Тель-Авів у Лізі конференцій УЄФА, і ми абсолютно нікого не здивуємо, якщо скажемо, що це був просто огидний матч у плані гри в обороні для команди Валерія Кривенцова (1:3). Справа в підсумку закінчилася тим, що наставник на емоціях написав заяву про відставку й відправився на паузу в тренерській діяльності.

Спортивний директор клубу Юрій Коваль – нове обличчя луганського колективу, який у ролі тимчасово виконуючого обов'язки головного тренера виводитиме команду на поле в прийдешній грі. Ця ротація, на нашу думку, не має жодних перспектив для того, щоб закріпитись на тривалий термін, тому під час листопадової міжнародної паузи «Зоря» отримає нового головного тренера. Тут говоримо «напевно», бо від «мужиків» за останні кілька років ми побачили досить багато сюрпризів, не кожен із яких був приємним для вболівальників.

У підсумку, уже четвертий у цьому сезоні наставник займатиметься тим, що рятуватиме команду з кризи, у яку її ввігнав як відхід Патріка ван Леувена до «Шахтаря», так і невдалий досвід співпраці з Ненадом Лалатовичем. А тим часом «Зоря» йде на четвертій з кінця позиції в чемпіонаті і навіть перемога в майбутній грі мало що виправить у такій ситуації. Чотири матчі поспіль «мужики» не можуть перемогти. І добре, із суперниками рівня «Чорноморця» (1:4) і «Полісся» (0:1) не склалось, але нічия з «Вересом» (2:2) у битві фактично претендентів на виліт – це вже несерйозно. І в цьому теж можна було побачити тривожний сигнал перед майбутньою поразкою на міжнародній арені.

ЛНЗ


Хоч як дивно, але в абсолютних новачків УПЛ у плані відповідності очікувань і реальних результатів спостерігається набагато більш упевнений баланс, аніж в одного з учасників єврокубків. Починав свої виступи в «еліті» ЛНЗ під керівництвом Олександра Ковпака досить невиразно й, як підсумок, відбулась рокіровка з подальшим приходом на керівну посаду Олега Дулуба. Той випадок, коли керівництво клубу поцілило в яблучко своїм рішенням.

Стриманий стиль футболу білоруського фахівця і при цьому його каверзні для суперників тренерські задумки – те, що потрібно зараз клубу з Черкас, щоб і надалі виконувати турнірні завдання. Так, результати ЛНЗ не вселяють особливого оптимізму, але коли новачок ближче до екватора, аніж учасник єврокубків, то це вже привертає до нього достатній рівень уваги. А взяти до уваги ще й той факт, що у «бузкових» за останні дві гри утворилася яка-не-яка, але серія без поразок, то тут ще треба буде поміркувати, хто в парі може вважатися фаворитом.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Зорі» та ЛНЗ раніше не перетинались.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 25-річна Софія Причина зі Львівської області, яка на своєму рахунку не має матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Петро Котубей та Ігор Дебенко, а резервним арбітром відпрацює Клим Заброда. На матчі буде відсутня система VAR. Причина не має досвіду проведення матчів за участю «Зорі» та ЛНЗ.

Орієнтовні склади


«Зоря»: Турбаєвський – Снурніцин, Батагов, Джордан, Данченко – Яцик – Алефіренко, Мічін, Нагнойний, Антюх – Горбач.

ЛНЗ: Пеньков – Норенков, Ковальов, Лопирьонок, Стасюк – Рибалка, Калюжний – Савін, Бойко, С. Шестаков – Хобленко.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі м'ячі будуть залітати у ворота обох команд. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють.

12 листопада, неділя

«Зоря» – ЛНЗ
Львів. «СКІФ». 14:00
Пряма ТБ-трансляція – УНІАН ТБ
ЗОРЯ – ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Софія Причина (Львівська обл.)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
В іший час поставив би на Зорю проти ЛНЗ з кефом 2,1 не замислюючись. Але зараз... В Зорі чехарда з тренерами і хто буде черговий - не зрозуміло, та й в.о. в яких кондиціях - теж саме. А в ЛНЗ Дулуб, який вже показав себе, як кваліфікованого фахівця. Та ще й графік Зорі набагато важчій. 
 Але все ж продовжую вболівати за Зорю та зичу їй довгоочикуваної перемоги.