Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 жовтня 2023, 14:54
765
0

Ворскла – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Місяць тому у кубковому матчі підопічні Віктора Скрипника розгромили суперників 3:0

| Оновлено 29 жовтня 2023, 14:54
765
0
Ворскла – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

Поєдинком у Полтаві, де зіграють футболісти «Ворскли» та харківського «Металіста 1925», завершиться 12-й тур української Прем'єр-Ліги. Команди розташувалися недалеко одна від одної у турнірній таблиці. Майбутні господарі поля на 9 місці, маючи у своєму активі 13 очок, а харків'яни розташувалися на дві сходинки нижче і набрали 11 очок.

Ворскла

Для полтавських футболістів за останні 8 днів це буде вже третій матч, причому попередні два вони вдома програли. В 11-му турі «Ворскла» зазнала невдачі у зустрічі з «Поліссям» 0:3, а минулої середи у перенесеному поєдинку першого туру поступилася «Дніпру-1» з рахунком 2:3.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Вболівальників команди вже насторожує той факт, що полтавці багато пропускають цього сезону. За 11 матчів у їхніх воротах уже побував 21 м'яч. Стільки ж, наприклад, пропустив поки що головний аутсайдер турніру «Минай». Та й 6 поразок для підопічних Віктора Скрипника, звісно, забагато. А востаннє «Ворскла» перемагала у 9-му турі, коли створила справжню сенсацію, обігравши на виїзді «Шахтар» 2:1. Чи тоді її гравці віддали багато сил чи досі святкують той успіх, але більше у Прем'єр-Лізі вона не перемагала.

А ще господарям поля треба пам'ятати той факт, що найближчої середи їм доведеться знову провести матч, цього разу 1/4 фіналу Кубку України. До речі, на шляху до чвертьфіналу «Ворскла» місяць тому обіграла саме «Металіст 1925» з великим рахунком 3:0. Тоді у ворота суперників забивали Кане, Степанюк та Нестеренко.

Металіст 1925

А ось підопічні Едмара саме після тієї поразки від «Ворскли» різко забуксували в чемпіонаті України. У чотирьох матчах поспіль вони не можуть перемогти, програвши при цьому три поєдинки. Тільки в 11 турі харків'яни зуміли забити гол у ворота суперників, перервавши свою безгольову серію, яка тривала майже 400 хвилин. Але навіть гол Вачіберадзе у грі з «Кривбасом» не приніс їм довгоочікуваного очка.

Заради справедливості слід зазначити, що «Металіст 1925» у нинішньому сезоні постійно відчуває дефіцит гравців основного складу. Одна частина з них була травмована і не могла допомогти партнерам, а інша відбувала дисциплінарні покарання, отримані через вилучення або перебір жовтих карток.

Але, схоже, всі негаразди харків'ян залишились у минулому і тепер тренерський штаб має можливість обирати кого поставити на ту чи іншу позицію. А те, що потенціал цієї команди досить хороший, вона вже неодноразово доводила і в попередніх сезонах, і на початку нинішнього.

Статистика матчів

Якщо не брати до уваги нещодавній кубковий матч, про який вже йшлося, то в Прем'єр-Лізі суперники зіграли один з одним три рази. У них по одній перемозі і одного разу було зафіксовано нічию. Минулого сезону у першому колі в Києві на НСК «Олімпійський» харків'яни виграли 3:2. У них тоді двічі відзначився Борячук та ще один гол забив Дмитренко. За «Ворсклу» забивали Марлісон і Степанюк. У другому колі у Полтаві рахунок так і не було відкрито.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Сантана, Крупський, Корнієнко, Кане, Скляр, Павлюк, Якубу, Нестеренко, Степанюк

«Металіст 1925»: Мозиль, Жичиков, Курило, Безуглий, Капінус, Мартинюк, Габелок, Вачіберадзе, Русин, Дмитренко, Борячук

Прогноз на протистояння:

Обидві команди у нинішньому сезоні грають нестабільно, тому важко уявити, якими вони виглядатимуть у майбутньому поєдинку. Припустимо, що гра буде рівною і поставимо на нічию 1:1.

29 жовтня, неділя

«Ворскла» – «Металіст 1925»
Полтава. Стадіон «Ворскла». 15:00
Пряма ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТВ
ВОРСКЛА – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лейпциг у битві за місце у Лізі чемпіонів розгромив Боруссію Д
Футбол | 27 квітня 2024, 18:33 8
Лейпциг у битві за місце у Лізі чемпіонів розгромив Боруссію Д

А Баварія виграла свій матч у Айнтрахта

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 23
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.