Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2023, 13:05
1777
13

Парад помилок. Ворскла і Металіст 1925 зіграли в результативну нічию

Команди забили на двох чотири голи, а ось переможця не визначили

| Оновлено 31 жовтня 2023, 13:05
1777
13
Парад помилок. Ворскла і Металіст 1925 зіграли в результативну нічию
ФК Металіст 1925

До стартового складу «Ворскли» повернувся Челядін, який відбув дискваліфікацію. Також матч із перших хвилин розпочав Юрченко, який не потрапляв у старт полтавців приблизно місяць. У «Металіста 1925» у матчі не взяли участь креативні Борячук і Русин. За їхньої відсутності шанс проявити себе отримали нападник Сидоров і вінгер Ременюк. Звертала на себе увагу і поява на полі Юсова.

На 17-й хвилині першого тайму можливістю проявити себе з користю для команди вміло скористалися Юсов та Сидоров. Як наслідок, «Металіст 1925» домігся успіху і повів у рахунку. Юсов сильно пробив з-за меж штрафного майданчика. Ісенко на удар зреагував, але без підстраховки з боку захисників. Це виявилося на руку Сидорову, який першим нагодився на добивання. 0:1!

ФК Металіст 1925

Домігшись успіху, гравці «Металіста 1925» віддали ініціативу ворсклянам. Ті на стартових хвилинах поєдинку не вражали, за що поплатилися пропущеним голом. Після нього підопічні Віктора Скрипника були активнішими за харків'ян, але до перерви їм це дивідендів не принесло. Гравці «Ворскли» більше атакували, особливо - через правий фланг, де були активним Кане та Скляр. Однак оборонні порядки «1925-х» на чолі з Мозілем та Курилом діяли спокійно та впевнено. Як наслідок, гравцям харківської команди не склало великих труднощів зберегти переможний для себе результат до перерви.

Другий тайм розпочався з голу у виконанні Корнієнка. Йому вистачило 62 секунд, щоб зрівняти шанси команд. Скляр видав із центру пас ліворуч на Корнієнка і той із гострого кута з другого удару знайшов шпарину у володіннях Мозіля. 1:1.

Гол у відповідь підтвердив плани гравців «Ворскли» переломити хід зустрічі, і після нього вони заволоділи великою ініціативою і стали наполегливо тиснути на захист харків'ян. Гості трималися і вміло контратакували. Аби додати діям підопічних свіжості, у середині другого тайму Едмар та Олег Голодюк вдалися до замін і згодом домоглися бажаного. Гра поступово пересунулася в центр поля і стала зміщуватися далі до воріт Ісенка. Зізнатися, у атаці полтавці не надто відзначалися, тому все це загрожувало їм неприємностями. І на 78-й хвилині вони трапилися. Скляр по-дитячому обрізався перед штрафним майданчиком своєї команди, м'яч перехопив Фарина, підлаштувався під удар і здорово пробив точно під поперечину метрів із 18-ти. 1:2 – для «Ворскли» в повітрі запахло поразкою.

ФК Металіст 1925

Гравці «Металіста 1925» не вчепилися в переможний рахунок, але одразу ж перейшли на холоднокровні дії по результати. Утім, уже за 4 хвилини біля їхніх воріт відбулося дике непорозуміння. Після навісу від Нестеренка до ближньої стійки Мозіль м'яч не зафіксував, а закинув його собі за комір і за лінію воріт. 2:2.

Результат, що встановився, міг не стати фінальним. На куражі ворскляни до останнього йшли вперед і в компенсований час Кане щонайменше двічі міг відзначитися прицільним ударом, але обидва рази діяти на вістрі з рук геть погано.

Поділивши очки, команди в таблиці УПЛ залишилися на колишніх позиціях: «Ворскла» дев'ята з 14 очками, а «Металіст 1925» на 11-й позиції, маючи 12 пунктів.

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур

«Ворскла» – «Металіст 1925» – 2:2

Корнієнко, 47, Нестеренко, 82 – Сидоров, 17, Фарина, 78.

Сантана, 53, Корнієнко, 75, Павлюк, 80 – Юсов, 35.

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Павлюк, Корнієнко, Якубу (Нестеренко, 76), Сантана (Хрипчук, 57), Кане, Челядін, Скляр (Феліпе, 83), Юрченко, Степанюк.

Запас: Домолега, Рамірес, Чеснаков, Крупський, Черниш, Островський.

«Металіст 1925»: Мозіль, Безуглий, Є.Ткачук, Курило, Фарина, Габелок, Ременюк (Дмитренко, 64), А.Ткачук (Бичек, 64), Вачиберадзе, Юсов (Чирук, 87), Сидоров.

Запас: Сидоренко, Потімков, Капінус, Коваленко, Рудавський, Червак, Жичиков, Мартинюк, Кравченко.

Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ)

Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського

ВОРСКЛА – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

_____________________________________________________________________________________

Наші оцінки:

Заміни Ворскли: Хрипчук – 5,5, Нестеренко – 6,0, Феліпе – б/о.

Заміни Металіста 1925: Дмитренко – 5,5, Бичек –5,5, Чирук – б/о.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Еще с момента квалификации в еврокубки Исенко неуверенно играл.Но я так понимаю нет ему особо альтернативы
Gargantua
Исенко привез в свои ворота два гола, а Мозиль только один
Олексій Коваль
А мені гра Команди сподобалась, було в ней бажання битися. Помилки допускають усі, тому нема за що уж так сильно докоряти Мозилю! Хочу подякувати Команді за бажання, та побажати й надалі грати в такий приблизно, а то й кращій футбол
igor shmuylo
играло 2 голимые команды . до чего довел скрипник команду .при максимове команда играла как часы . захотели скрыпку .вор получайте  результат .его надо было выгнать 1 год надад .