Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 жовтня 2023, 19:47
2490
70

Колос – Динамо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У ковалівців безпрограшна серія складається з п'яти поєдинків, кияни двічі поспіль програли

| Оновлено 28 жовтня 2023, 19:47
2490
70
Колос – Динамо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу 28 жовтня у Ковалівці на стадіоні «Колос» місцевий клуб прийматиме київське «Динамо». В турнірній таблиці перед 12-м туром Української Прем'єр-Ліги суперники перебувають поряд, маючи по 15 набраних очок. Проте столичні футболісти провели на три матчі менше.

Колос

До попереднього туру підопічні Ярослава Вишняка не могли здобути перемогу у 7 матчах поспіль. Але тиждень тому вони досягли успіху в Олександрії, обігравши господарів поля з рахунком 1:0. Тоді переможний м'яч наприкінці першого тайму забив Валерій Лучкевич. Додамо, що починаючи з 54-ї хвилини «Колос» догравав зустріч у меншості після вилучення Кирила Попова. Зрозуміло, тепер цей футболіст не зможе допомогти своїм партнерам у грі з «Динамо».

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У майбутньому матчі особливо цікаво буде подивитися на гру футболістів нинішнього «Колоса», які в різні часи пройшли школу київського «Динамо». А їх тут вже налічується 9 гравців, у тому числі й нещодавній новачок команди Микита Бурда. До речі, саме з його приходом оборона ковалівців почала діяти надійніше. І якщо не рахувати дві поразки від «Шахтаря» 0:2 у п'ятому турі та від «Кривбаса» 0:3 у шостому турі (обидві гри, між іншим, проходили у Ковалівці), то в 9 інших поєдинках оборона «Колоса» пропускала тільки два рази. І за кількістю пропущених голів «Колос» разом із «Дніпром-1» є найкращими у Прем'єр-Лізі.

А ще перед грою із «Динамо» у ковалівців нова серія. Вони не програють вже п'ять матчів поспіль (4 нічиї та 1 перемога). Тож, напевно, і в матчі з киянами «Колос» постарається, як мінімум, не поступитися. Подивимося, як це у нього вийде.

Динамо

А от кияни два останні поєдинки йшли з поля переможеними. Спершу вони програли у Житомирі місцевому «Поліссю» з рахунком 2:3, а в 11 турі зазнали поразки від «Дніпра-1» 0:1. Такої невдалої серії у «Динамо» не було вже давно.

Але, що цікаво: навіть після цих двох невдач підопічні Мірчі Луческу за втраченими очками все ще перебувають у групі лідерів. Вони йдуть нарівні з «Шахтарем» та «Дніпром-1».

Взагалі гра київських футболістів в сезоні 2023-2024 років залишає подвійне враження. З одного боку, динамівці грають результативно і багато забивають (в середньому трохи менше 3 голів за гру), а з іншого боку, захист часто помиляється, що призводить до пропущених голів. Їх вже 14 у 8 матчах і для такого клубу, як «Динамо», це дуже низький показник. Зрозуміло, що треба зробити знижку на молодість та недосвідченість більшості захисників. Але коли губляться очки та команда опускається вниз по турнірній таблиці, про цей чинник вболівальники вже намагаються не згадувати.

Статистика матчів

В Українській Прем'єр-Лізі суперники провели 9 матчів. «Динамо» тут має велику перевагу, вигравши 6 разів. У «Колоса» лише одна перемога і двічі суперники зіграли внічию. Вражає різниця забитих та пропущених голів 23-5. Минулого сезону у першому колі на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського було зафіксовано нульову нічию. А у Ковалівці кияни здобули перемогу 3:0. Спочатку гри автоголом «відзначився» голкіпер «Колоса» Волинець, а після перерви Андрієвський та Волошин довели рахунок до великого.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Фесюн, Ємець, Чорноморець, Бондаренко, Бурда, Лучкевич, Мілько, Демченко, Дієго, Безбородько, Ільїн

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак, Бражко, Андрієвський, Беніто, Буяльський, Волошин, Ванат

Прогноз на протистояння:

Після двох поразок поспіль динамівці намагатимуться зробити все можливе, щоб відвезти з Ковалівки 3 очки. І хоча «Колос» явно буде проти такого результату, припустимо, що виграють гості з рахунком 2:1.

8 жовтня, субота

«Колос» – «Динамо»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 15:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
КОЛОС - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua – 1:2

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі
Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 11
ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

Коментарі 70
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
NoMad
Ау, iржавi, а де глянути Шлюхтьор Днонецьк проти Чорноморця? 
Pavel_i_CO
Днонєтскіє створіння набігли на гілку Динамо Київ. Що ще робити немитим ордловським біженцям з лугандонії?
FunnyCat_____
Кстати во сколько матч шахтера против Черноморца в этом туре ? Хочется посмотреть как моряки  могут подвинуть картонку в таблице?
Что то не могу найти 
FunnyCat_____
Удачи ДК пропустим как обычно, но надеюсь забьем больше !!!
Микола Захарченко
Динамо потрібна перемога , поки Шахтар задіяний у ЛЧ потрібно набирати очки та й інші конкуренти на ходу . Але не розумію Луческу ( Суркіса ) , чому перед стартом чемпу не взяти досвідчених захисника та нападаючого , навіть з чемпіонату України . Дитячі помилки в захисті ,  приводять не тільки до втрати дуже важливих очок , а й до невпевненості в діях молодих захисників Динамо , звідси й наступні невдалі дії в обороні . А дії в нападі передбачувані , Ваната почали опікати дуже щільно . Був би високий , фактурний нападник (  навіть без швидкості , який вміло грає головою ) можна було варіювати дії в нападі - навіси з флангів , стандарти ...
Віктор Коробка
Після двох невдач поспіль, Динамо буде вкрай мотивоване проти Колосу. Погода, звичайно, заважатиме, але кінець жовтня, могло бути ще гірше. 
Gargantua
матч с Днепром вызвал крайний пессимизм.
Луческу просто не знает что делать с защитой. Механическая ротация четырех центрбеков, каждый из которых не соответствует уровню задач, это не выход. Тактических идей у него нет. Мотивировать команду он тоже уже не способен.
один позитив это возвращение Шапаренко.
Galex
Якщо Козиряцький, то 0:4.
Bulba_sumkin
Ребят, этот матч конечно интересный) Но кто-то объяснит когда дыpявые будут 3 матча доигрывать, и почему их до сих пор не доиграли. Эта, так сказать, команда, не участвует ни в каких соревнованиях кроме чемпионата (кто не помнит, со всех остальных, они с почетом вылетели) так почему не доиграли матчи? Это вопрос для тех, кто сильно интересуется почему Шахтер сегодня не играет с Черноморцем. Шавки, фас) Вааааф))) 
Gargantua
Колос самая разрушающая команда УПЛ. Из тех которые сами не играют и другим не дают. ТМ 2.5 можно смело брать. А то и ТМ1.5
Remark
А чого Шахтарю матч перенесли?
Серйозно питаю, без підколів. 
Яка основна аргументація, щоб перенести матч?
Remark
1:1 чи 1:2 прогноз
Умник
Андриевский в запасе, вивчаренко тоже.
Возвращается в основу шапаренко караваев дубинчак. 
🔱Avtoigor🔱
В таку погоду грати це жах, але  тим цікавіше для нас, побачемо.
Думаю буде впевнена перемога Динамо з рахунком 0:2, або більше.
Xvalenok03
Поставлю на победу динамы.
Проверю примету.
avk2307
Динамо победит .
mayakovskiy1
Матч крепких середняков. Больше склоняюсь к Колосу. Динамо жалкое и слабое.
BillyBons
буде рівна гра середняків, думаю, що 2-2
Владислав Рейский
Поднажмите и чемпионство у ДК, пока лихорадит шахту