Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 жовтня 2023, 22:54
11351
240

Падіння триває. Динамо в меншості випустило перемогу над Колосом

Команда Вишняка затягла футболістів Луческу у фірмове «домашнє болото»

| Оновлено 28 жовтня 2023, 22:54
11351
240
Падіння триває. Динамо в меншості випустило перемогу над Колосом
УПЛ

Під час складання календаря на сезон української Прем’єр-ліги випадково вийшло так, що в дванадцятому турі національної першості було заплановано аж занадто багато регіональних протистоянь принципового характеру. Не встигли охолонути емоції від битви на Січеславщині поміж криворізьким «Кривбасом» та дніпровським «Дніпром-1», як усю нашу увагу захопили події на Київщині.

Тут ковалівський «Колос» приймав на власному полі київське «Динамо», і це було не просто принципова зустріч, а повноцінна битва за місця в турнірній таблиці поміж сусідами не тільки за географічною ознакою. По 15 очок було в кожного колективу, і на той момент не було особливих приводів зважати на три матчі в запасі в «біло-синіх», адже з їхніми двома поразками поспіль в останніх зустрічах ці козирі доволі швидко втрачають свою вагу.

Шквальний вітер панував цього дня в центральній частині України, тож командам було явно не до жартів, коли вони виходили на поле перед початком гри. Хоча, якщо б розпочали на кілька годин раніше, то взагалі було б кепсько, тому все пізнається шляхом порівняння. Не відомо, до речі, чи то цей самий вітер так сприяв активності господарів на початку зустрічі, чи ні, але «Колос» розпочинав із цілком пристойного пресингу на чужій половині.

Навіть перший момент залишився за командою Вишняка – Дієго з гострого кута на лівому фланзі штрафного поцілив повз дальню стійку. На це загострення «Динамо» відповіло одразу ж із результативним ударом. Достеменно невідомо, як Тимчик опинився перед чужим воротарським у позиційній атаці під час прострілу Караваєва з правого флангу, але саме він у підсумку з другої спроби заштовхав м’яч у сітку чужих воріт.

І якась магія одразу відбулась на футбольному полі, бо «чорно-білі» повністю вимкнули тиск на опонентів та геть недоречно давали киянам контролювати темп протистояння. Для «Динамо» це було справжнім подарунком і воно ним радо користувалось. Хоча без загострення все одно не обійшлось – незадовго до перерви Демченко та Бурда влаштували пожежу в чужих володіннях, наслідки від якої довелось розгрібати Бущану.

І навряд чи була в когось думка, що досвідчений Луческу не змусить свою команду зробити висновки з досвіду першого тайму. Але він таки цього не зробив – «біло-сині» з’явились на полі та вже на 51 хвилині отримали красень-гол від Лучкевича ударом зльоту з правого флангу штрафного. Такі моменти залишається тільки смакувати під час перегляду повторів, адже м’яч полетів точно в лівий верхній кут воріт Бущана.

«Динамо» могло вже невдовзі відновити власну перевагу, однак Караваєв із передачі-алаверди від Тимчика перевів м’яч у верхній каркас воріт. У ті хвилини киян чинили суттєвий тиск на чужі ворота, але завершився він геть непрогнозованою подію. Ванат, маючи попередження в пасиві, вирішив заробити фол на вході до правого флангу штрафного від Ємця, упав картинно, але арбітр це оцінив тільки другою жовтою.

Це був найгірший варіант із можливих, адже ситуація дозволяла «Колосу» грати за власним бажанням як на захист, так і на атаку. За гостями при цьому залишались виключно стандарти, і хоча Бражко з них пробивав дуже якісно, але Фесюн більше в цей вечір не пропустив. А ось Бущан міг і пропустити, якби не воротарська майстерність під час ударів Болбата чи Мякушка. Отже, Луческу цього разу може жалітись виключно на власну команду.

Наступного вікенду ковалівський «Колос» навідається в гості до черкаського ЛНЗ, тоді як київське «Динамо» зійдеться в домашньому Класичному протистоянні з донецьким «Шахтарем».

Наші оцінки:

«Колос» (заміни): Болбат – 6,5, Безбородько – 6,0, Мякушко – 6,5, Золотов – б/о, Тотовицький – б/о.

«Динамо Київ» (заміни): Шапаренко – 6,0.

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

«Колос» – «Динамо» Київ - 1:1

Голи: Лучкевич, 51 – Тимчик, 19

Попередження: Ванат, 31, Бражко, 72

Вилучення: Ванат, 63 (друге попередження)

«Колос»: Фесюн – Ємець, Бурда, Бондаренко, Чорноморець, Лучкевич (Золотов, 83) – Демченко (Тотовицький, 83), Мілько – Дієго Каріока (Мякушко, 72), Салабай (Безбородько, 55), Ільїн (Болбат, 55).

«Динамо» Київ: Бущан – Дубінчак, Дячук, Попов, Тимчик – Шепелєв, Бражко – Волошин (Шапаренко, 70), Буяльський, Караваєв – Ванат.

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: «Колос» (с. Ковалівка).

Удари (у площину): 13 (8) – 9 (4)
Кутові: 9 – 7
Офсайди: 0 – 1.

КОЛОС - ДИНАМО КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 11°C

Оцініть матеріал
(101)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 240
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
etorfine
Вот читаешь комментарии и думаешь, как этих деградантов земля носит (funnycat и лига конференций), неужели вам самим не стыдно от вашего позора?
Вы же натуральные имбецилы, которые пытаются доказать друг другу у кого выше степень болезни))
ĴØЌÉŔ
Главный вопрос зачем держать деда ? Игры нет и перспективы у Луческу тоже нет. С главной задачей он уже давно справился это поднасрать шахтёру . Других достижений у него в динамо нет 
Lesovij7
Дед ведёт команду в пропасть
RomeoBoss
Динамо знову просрало
свою перевагу у відкладен- них матчах,навіщо нам такий футбол і такий тренер...
Болела
Лучкевич здорово спіймав. Гарний гол.
Viktor Shuper
мене в цьому чемпі дуже радує Кривбас із Поліссям. несподівано дуже, але гра у них справді дуже непогана. бо дуже путящі дядьки-тренери у обох клубів
apepa
Андриевский: Мы выиграем все пропущенные матчи и будем на первом месте!
nick07
Що невже знову? 
Потенційне перше місце поступово рухається до традиційно 4-го😁
І то не факт, враховуючи конкуренцію у верхній частині таблиці
Remark
Рахунок закономірний, по грі! 
kadaad
Очередную игру Динамо проиграл старый пень, который просто не чувствует нить игры. Сразу после пропущенного Динамо гола было необходимо делать замены и не одну, а минимум три...
AK.228
Поздоровляю вболівальників дінамо з першою в сезоні нічиєю !!
v2341770
Зараз усі говорять про "молоді команди" ДК, ДД, ШД - ось пройде деякий час ,вони набудуть досвіду і тоді покажуть себе. Але...нічого цього не буде. З причин, що зараз відбуваються в Україні, вчорашні дублери стали основними, хоча і за дуже жахливих обставин, кожному було надано шанс стати лідерами команд, а тепер назовіть мені 3-4 молодих гравців у кожній команді, на яких би рівнялися інші.Таких немає. Так, є серед них хто трішки краще виглядає і все. Ніхто з них не зміг взяти тягар лідерства на себе. Тому на полі кожний сам за себе, поняття взаємостраховки зовсім відсутнє, про командну гру "всі в атаці, всі в обороні" вони. мабуть і не чули. Залишається, мабуть, один засіб, щоб привести цих молодих "звьозд" до тями - "мотиватор" у роздягальні, такий, як був, у свій час,  Єзерський. Іншого виходу не бачу.
Александр Марков
По ходу Колос не слабее Барселоны третьего состава
Vladislav Pohily
Якщо зимою Ігор Михайлович знову не проведе ніяких змін, то є всі шанси не потрапити навіть у зону ЄК. Чорноморець, Рух, Кривбас, Дніпро-1, Полісся - ніхто з цих команд зараз  не поступається Динамо.
VitosKH
Два середняка упл не выявили победителя.Место в середине турнирной таблице закономерно
FunnyCat_____
Макеевка, скиньтесь Тимофеючке 200 баксов на мужской спор
а то я ему предложил сделать ставки на Фаворите:  я на ДК он на ШД, так он уже вторую неделю бегает какую то чушь про 100 баксов скулит
думает я буду спорить с телом сидящим в Керчи и имеющим 10001 аккаунт на том сайте на реальные бабки без гарантий
Я ж не федя 228 с интеллектом пресноводной креветки все таки
grifon.
ось ви тяфкаєте закрити Динамо, а кого ви без нього тролити будете?
Vasylenko_Kyiv-mole_from-sport.ua
Василенко, кстати реально херовый редактор. Спорт уа превратилось в какой гнилой рассадник с его приходом. 
andre_lui
Падіння не триває. Очікувати відразу фейеричної гри не варто. Позитивно, що Шапаренко повернувся. Дуже не вистачає лідерських якостей Ярмоленка. Цікавий чемпіонат. Ще не одноразово всі втрачатимуть очки. Динамівській молоді потрібно вчитися брати відповідальність на себе.
Frank Pider
Куевское дно продолжается!