Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 жовтня 2023, 04:30
2439
8

Вилучення у суперників не допомогло. Олександрія вдома програла Колосу

Ковалівці перервали свою безвиграшну серію

| Оновлено 22 жовтня 2023, 04:30
2439
8
Вилучення у суперників не допомогло. Олександрія вдома програла Колосу
УПЛ

У рамках 11-го туру Української Прем'єр-ліги зустрілися «Олександрія» та «Колос». Обидві команди підійшли до очного протистояння із затяжними безвиграшними серіями.

Ковалівці активно розпочали зустріч, агресивним пресингом чинячи тиск на оборону суперників. Щоправда, господарі поля впевнено впоралися із натиском футболістів «Колоса», а невдовзі відповіли гольовими моментами біля воріт гостей. Фесюн двічі врятував свою команду: спочатку голкіпер ногою відбив м'яч після удару Шулянського з кута штрафного майданчика, а потім зреагував на удар Ковальця з лінії воротарського. Міг відзначитися і Калітвінцев, який зі штрафного пробив трохи вище за поперечину. Після цього виникла загроза біля воріт «Олександрії». Демченко з далекої дистанції пробив під поперечину, і Єрмаков перевів м'яч на кутовий.

У середині першого тайму стався неприємний епізод для олександрійців: Ковалець отримав травму та не зміг продовжити зустріч. Ковалівці ж створили ще одну загрозу, коли Ільїн під кутом вийшов на ворота та не переграв голкіпера. А перед перервою успіх гостям принесло стандартне положення. Після навісу з кутового захисник «Олександрії» вибив м'яч на ногу Лучкевичу, який з лінії штрафного вбив футбольний снаряд у «дев'ятку». Але на цьому моменти у першій половині зустрічі не закінчилися: двічі був близьким до успіху Дієго, але для господарів у тих епізодах все обійшлося.

Незабаром після поновлення гри «Колос» залишився у меншості. Попов грубо зіграв проти Логінова і арбітр показав жовту картку форварду ковалівців. Але переглянувши відеоповтор, арбітр дістав із кишені червону картку. Здобувши чисельну перевагу, господарі продемонстрували своє бажання зрівняти результат. Знову у центрі уваги опинився Фесюн, який показав свою реакцію після ударів Михайленка та Шостака.

Додати своїй команді агресії тренерський штаб «Олександрії» спробував за рахунок потрійної заміни: на поле вийшли Джевані, Плакса та Скорко. Але очікуваного ефекту від цього ходу не було. Навпаки, ковалівці грамотно оборонялися, не дозволяючи суперникам підібратися до свого штрафного майданчика. Олександрійці наприкінці поєдинку організували фінальний штурм, але гостям удалося зберегти мінімальну перевагу.

Таким чином, «Колос» перервав свою безвиграшну серію та продовжив невдалу серію команди Руслана Ротаня. У наступному турі «Колос» прийматиме «Динамо», а «жовто-чорні» у Львові зустрінуться з «Рухом».

Українська Прем'єр-ліга. 11 тур.

«Олександрія» – «Колос» – 0:1

Лучкевич (45)

Савченко (58), Логінов (89) – В.Бондаренко (18)

Попов (54, груба гра)

«Олександрія»: Єрмаков, Савченко (Плакса, 64), Сігеєв, Калітвінцев, Шулянський (Джевані, 64), Логінов, Мартинюк, Смирний (Скорко, 64), Шостак (Кулаковський, 88), Михайленко, Ковалець (Погорілий, 25)

«Колос»: Фесюн, Ємець, Чорноморець, В.Бондаренко, Бурда, Лучкевич, Мілько (Богданов, 79), Демченко (Салабай, 95), Дієго (Безбородько, 66), Попов, Ільїн (Болбат, 67)

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)

КСК «Ніка» (Олександрія)

ОЛЕКСАНДРІЯ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Олександрії»: Погорілий – 5,5; Плакса – 5,5; Джевані – 5,5; Скорко – 5,5; Кулаковський – б/о.

Заміни «Колоса»: Безбородько – 5,5; Болбат – 6,0; Богданов – б/о; Салабай – б/о.

Події матчу

53’
Kiril Popov (Колос К) отримує червону картку.
45’ +1
ГОЛ ! М'яч забив Валерій Лучкевич (Колос К).
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
moysha
Тренер професіонал Ротань впевнено виведе Олександрію у ПЕРШУ лігу.
Gargantua
да неужели не понятно, что там ничего не поможет с этим тренеришкой
BekXan
Важко сказати що потрібно зробити Ротаню щоб його звільнили бо сам він не піде.
Swed
Крестьяне прямо из навоза очки выколупывают.
prorok
Колос - Динамо интересный матч будет. А Динамо ещё с Днепром минус один ещё играть интересно будет.