Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 27 жовтня 2023, 03:42
653
0

Реал – Барселона. Прогноз і анонс на матч Євроліги

Непримиренне протистояння затятих суперників

| Оновлено 27 жовтня 2023, 03:42
653
0
Реал – Барселона. Прогноз і анонс на матч Євроліги
БК Реал

Зустріч «Реал» – «Барселона» відбудеться у четвер, 26 жовтня, в Мадриді. Початок поєдинку о 21.45 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал Setanta Sports Ukraine.

В п'ятому турі головного баскетбольного єврокубка на всіх шанувальників помаранчевого м'яча чекає справжній подарунок. У Мадриді відбудеться чергова серія Ель-Класіко, яке є дуже гарячим та принциповим не лише у футболі, а й у баскетболі. Поєдинки між «Реалом» та «Барселоною» цікаві завжди, які б місця вони не посідали в турнірних таблицях. Але сьогодні між собою зустрічаються не лише затяті опоненти, а ще й команди, що посідають перші два рядки в турнірній таблиці Євроліги, а також одні з головних претендентів на підсумкову перемогу у змаганні найкращих баскетбольних клубів Старого Світу.

Обидва колективи на старті сезону демонструють гарні результати. Особливо вражає «Реал». Чинний чемпіон Євроліги ще не програвав у новому сезоні і на сьогоднішній день його переможний стрік складає 13-0. З цієї чортової дюжини тріумфів дві вікторії припало на Суперкубок Іспанії, шість на домашній чемпіонат, чотири рази мадридський клуб перемагав у Євролізі та ще одну перемогу «вершкові» здобули у неофіційному, але дуже статусному поєдинку над представником НБА «Даллас Маверікс».

Результати матчів «Реала» в Євролізі 2023/2024:

6 жовтня. «Басконія» (Іспанія) – «Реал» (Іспанія) – 77:79

12 жовтня. «Анадолу Ефес» (Туреччина) – «Реал» (Іспанія) – 80:103

17 жовтня. «Реал» (Іспанія) – «Жальгіріс» (Литва) – 93:79

19 жовтня. «Реал» (Іспанія) – «Мілан» (Італія) – 88:71

У «Барселони» ситуація також хороша, але дещо гірша, якщо порівнювати з «Реалом». Підопічні Рохера Грімау провели одинадцять поєдинків і здобули в них дев'ять вікторій (п'ять у чемпіонаті Іспанії та чотири в Євролізі). Причому деякі з цих перемог були вкрай непростими. Наприклад, каталонці лише в овертаймі зломили опір новачка Ліги АСБ «Паленсії» і всерйоз намучилися з «Андоррою», яка не хапає зірок з неба в іспанській першості. А дві свої поразки «Барса» заробила якраз у поєдинках з «Реалом».

Результати матчів «Барселони» в Євролізі 2023/2024:

5 жовтня. «Барселона» (Іспанія) – «Анадолу Ефес» (Туреччина) – 91:74

13 жовтня. «Олімпіакос» (Греція) – «Барселона» (Іспанія) – 68:77

17 жовтня. «Партизан» (Сербія) – «Барселона» (Іспанія) – 83:92

20 жовтня. «Барселона» (Іспанія) – «Баварія» (Німеччина) – 98:59

Майбутній поєдинок стане вже третім між суперниками за останній місяць із невеликим. Спочатку команди одночасно відкрили новий сезон (16 вересня) у рамках півфіналу Суперкубка Іспанії на нейтральній території в Мурсії, і ця зустріч залишилася за «Реалом» – 90:80. Після чого колективи зійшлися у третьому турі іспанської першості (1 жовтня) в Мадриді і знову перемогли підопічні Чуса Матео – 86:79.

І ось на носі третя зустріч між принциповими опонентами. Склад обох команд переповнений зірковими гравцями, а мотивація у цьому поєдинку буде зашкалювати. Особливо «гризти паркет» повинна «Барса», адже третьої поразки поспіль від головного антагоніста за такий короткий термін шанувальники синьо-гранатових можуть і не зрозуміти. Втім, мадридців також не потрібно додатково налаштовувати на гру. Додатковою мотивацією стане те, що переможець ще й одноосібно очолить турнірну таблицю, адже після чотирьох зіграних турів «Реал» та «Барселона» залишилися єдиними колективами, які ще не пізнали гіркоти поразок у Євролізі.

Прогноз Sport.ua: перемога «Реала»

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.