Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 жовтня 2023, 06:51
22702
57

Мудрик забив гол і заробив пенальті. Челсі та Арсенал зіграли внічию

У лондонському дербі Зінченко відіграв один тайм, Мудрик – півтора

| Оновлено 22 жовтня 2023, 06:51
22702
57
Мудрик забив гол і заробив пенальті. Челсі та Арсенал зіграли внічию
twitter.com/ChelseaFC

У суботу, 21 жовтня, у матчі 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги зустрілися лондонські «Челсі» та «Арсенал». Поєдинок на стадіоні «Стемфорд Брідж» завершився внічию.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Перша половина зустрічі пройшла за переваги «Челсі». Впродовж стартових двадцяти хвилин «Арсенал» майже не виходив зі своєї половини поля: «сині» активно пресингували. Логічним втіленням переваги господарів став гол на 15-й хвилині, хоча його і забили з пенальті, який було призначено після перегляду відеоповтору. До одинадцятиметрового призвів момент за участі Мудрика: Стерлінг виконав навіс у штрафний майданчик, українець виграв позицію у Саліба та намагався пробити головою, після чого м’яч влучив у руку гравця «Арсенала». Пенальті впевнено реалізував Палмер.

«Арсенал» протягом усього першого тайму мав великі проблеми при побудові атак. «Сині» пресингували на чужій половині поля, не дозволяючи опонентам просуватися вперед. «Каноніри» помилялася у передачах, не могли один в один обіграти опонентів. Майже весь час без м’яча перебували лідери команди Едегор та Сака. Зінченко у першому таймі запам’ятався кількома непоганими передачами в напрямку атакувальної лінії, а також тим, що у центрі поля скосив Мудрика. За це Олександр отримав жовту картку. Крім того, Зінченко на другій хвилині після перехоплення у штрафному майданчику помилився під час передачі. Добре, що партнери заблокували удар Галлахера. До речі, Мудрик окрім участі у гольовій атаці більше активними діями не запам’ятався.

Натомість на початку другої половини зустрічі Мудрик відзначився. Ще й як! На 48-й хвилині Михайло на лівому фланзі зробив забігання за Палмера, отримав передачу та виконав навіс у штрафний майданчик. М'яч полетів за такою територією, що опинився у воротах. Помилився Райя, який далеко вийшов з воріт.

twitter.com/ChelseaFC

Пропущений гол не відправив гостей у нокаут. Навпаки, «каноніри» заграли краще в атаці, нарешті почали бити по воротах та влучати у площину (до речі, за весь перший тайм у гостей було лише дві спроби ударів). Однак у такому ключі гра тривала недовго. Приблизно через 15 хвилин «Челсі» знов взяв гру під контроль. Здавалося, що «сині» доведуть матч до перемоги. Однак на 77-й хвилині надивачив голкіпер Санчес. Він віддав пас на… Райса. Гравець «Арсенала» здалеку влучив у порожні ворота. Здається, у наступному матчі обидва голкіпери не зіграють.

За шість хвилин до завершення основного часу поєдинку «каноніри» зрівняли рахунок. Сака отримав м'яч на правому куті штрафного майданчика, змістився трохи назад та навісив на дальню стійку, Троссард у стрибку ногою переправив м'яч у ворота.

twitter.com/Arsenal

«Челсі» був набагато кращим за «Арсенал» у першому таймі. У другому таймі чи то команді не вистачило сил, чи то «каноніри» заграли настільки сильно, що «сині» почали помилятися у захисті та у підсумку не втримали перевагу.

Англійська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Челсі» – «Арсенал» – 2:2

Палмер (15, пенальті), Мудрик (48) - Райс (77), Троссард (84).

Палмер (8), Сілва (44), Кукурелья (71) - Зінченко (11), Нкетіа (89), Вайт (90+1).

«Челсі»: Санчес, Колвілл, Сілва, Кукурелья, Гюсто, Кайседо, Фернандес, Галлахер, Палмер (Мадуеке, 84), Мудрик (Джексон, 65), Стерлінг (Джеймс, 84).

«Арсенал»: Райя, Вайт, Саліба, Габріель, Зінченко, Райс, Жоржиньо (Сміт-Роу, 68), Едегор (Гавертц, 78), Сака, Жезус (Нкетіа, 68), Мартінеллі (Троссард, 78).

Стадіон: «Стемфорд Брідж»

ЧЕЛСІ - АРСЕНАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

84’
ГОЛ ! М'яч забив Леандро Троссар (Арсенал).
77’
ГОЛ ! М'яч забив Деклан Райс (Арсенал).
48’
ГОЛ ! М'яч забив Михайло Мудрик (Челсі).
15’
ГОЛ ! З пенальті забив Коул Палмер (Челсі).
Оцініть матеріал
(159)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
Почетіно нереально затупив з замінами. От нащо було міняти швидкого Мудрика, в якого йшла гра, і який вміє тікати в контратаки, при рахунку 2:0, коли Арсенал точно пішов в атаку, і були б шикарні нагоди запускати Мудрика в контратаки.
Болела
Ну це вже щось схоже на гру від Челсі. Перший тайм взагалі ідеальний майже. 
Михайла активність приносить плоди. Нічия імені Мудрика для Челсі. 
apepa
Если бы не поменяли Мудрика Челси бы выиграл!
ЖОРА Жора124
Мудрик молодець!! 
VitosKH
Хорош Мишаня,то ли ещё будет
Severian742
Мишко красава. Його історія це черговий доказ того як величезні зусилля витрачені задля досягнення мети рано чи пізно всеодно окупляться і принесуть успішний результат. 
anacreon
Ну і окрема подяка Зінченку за його епічний жарт про яйця Мудрика, який тепер, після гола, назавжди увійде в аннали футбольного естеблішменту і буда згадуватися багато років.
Шкода, що Челсі не втримало перемогу, аби гол Мудрика став переможним. Було б ще епічніше.
Але може тренер нарешті стане ставити Мудрика на весь матч чи на 80 хв. Бо Мудрик пішов і якось гра в Челсі і зупинилася. 
Игорек
Челсі при Почеттіно почав нормально грати!Мудрик так тримати,чудовий м'яч!!!!
Cruyff
Радий за нього, нехай далі щастить.
Макс Максов
Цікаво, Мудрик ще з яйцями?) А якщо без приколів, то машина походу заводиться...
anacreon
З Зіною біда. Треба йому якось переосмислити свою гру. Весь новий сезон ніяк. Що і вилилося в справедливу заміну в перерві. Минулого року просто літав. А зараз просто ніякий.
Мудрик почав викарабкуватися зі своєю ями. Але знову те саме - дуже мало на нього грають партнери. Мудрик це такий гравець, коли тренер має давати настанову, аби при контратаках одразу шукали його і віддавали на забігання. Бо часто створює загрози.
KirTheKing
это тактическое поражение Почеттино. ни одна замена не сработала на усиление, в отличие от арсенала. хозяева Челси ему вставят, будет знать как Мишаню менять..
AK.228
Прости , Мішанька своїх партнерів… проебли перемогу))
Евгений Кожушко
Після того як Мудрика поміняли одразу гол пропустили🤦‍♂️
GloryUkraine
Схоже, що в момент удару Мудрик про загрозу своїм яйцям не подумав.😂
Гол , що не кажіть, відмінний і виконав удар Мудрик бездоганно.
Тепер побачимо чи слово Зінченка чогось варте.🤣
Болела
Досі не можу зрозуміти для чого Челсі продало Хаверца (гроші їм не дуже потрібні) , а Арсенал його купив. Взаємоневигідга угода якась.
виталий жалыбин
удар был 100%
ЖОРА Жора124
І ще напишу, я довольний рахунком, Зіні теж очкі потрібні, щоб боровся Арс за чемпіонство😅
ЖОРА Жора124
Хочю щоб Циган набрав хід до Італії!!! Тоді може і порвем!)) 
Oleksandr Kelym
Подивіться уважно повтор: Мудрик подивився, де воротар арсенала і прицільно ударив йому "за комір"!