Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 жовтня 2023, 04:18
4762
9

Челсі – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 жовтня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 23 жовтня 2023, 04:18
4762
9
Челсі – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

21 жовтня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Арсеналом». Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Челсі

Команда дуже невчасно була змушена розпустити гравців по національних збірних. Адже тільки перед цим щось почало виходити – і Мудрик нарешті забив, і пенсіонери змогли послідовно обіграти Фулхем (2:0) та Бернлі (4:1). До цього ще й у Брайтона виграли за рахунок єдиного голу Джексона на початку 2-го тайму. Хоча загальна картина не вражає. Навіть з урахуванням зазначених перемог, поки що сині, що витратили знову десятки, навіть сотні мільйонів, мають всього 11 очок після 8 турів і, як підсумок, лише 11-е місце в поточній турнірній таблиці. Втім, поки що аргентинський наставник має повну підтримку з боку керівництва. А довгоочікувана успішна серія перемог має використовуватися як основа розвитку успіхів. Але й суперник зараз буде значно сильнішим.

Арсенал

Клуб вступивши цього сезону у призабутому статусі віце-чемпіона Туманного Альбіону - роками, за різних менеджерів, вони фігурували серед розчарувань. Крім того, червоно-білі нарешті повернулися до Ліги чемпіонів. Але там, почавши з розгромної перемоги з ПСВ, потім англійці здивували, поступившись Лансу. Натомість на внутрішній арені вдалося вже двічі обіграти Манчестер Сіті, спочатку в Суперкубку Англії, по пенальті, а потім і в крайньому турі АПЛ - єдиний гол забив Мартінеллі на 86-й хвилині після дикого рикошету. У підсумку зараз команда з 20 очками йде в парі лідерів Прем'єр-Ліги - нарівні зі своїми ворогами з Тоттенхема, з яким уже встигли видати 2:2 в дербі Північного Лондона.

Статистика особистих зустрічей

Арсенал виграв усі 3 крайні поєдинки. Челсі востаннє перемагав ще 2021-го року.

Прогноз

Букмекерські контори очікувано розглядають Зінченка та компанію як фаворитів поєдинку. Але все ж таки підстрахуємося по даному футбольному матчу форою 0 на перемогу гостей (коефіцієнт - 1,666).

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Herty Uyert
россия страна террорист и фашист и агрессор, путин старый хер 71 летний пидр. россия развалиться в 2024 году. путин умереть в 2024 году в Суде Гага. Украина войдет в ЕС и НАТО. 
Herty Uyert
Мудрик должен забить гол в ворота ФК Арсенал. Мудрик должен доказать что он топ игрок. 
Galex
Синьо-жовті за Челсі!,   а червоні хай за своїх тилеристів.
Herty Uyert
Кто знает россия братья кто афганистан и пакистан и северный корея и и иран и игил и талибы и даиш и хейзбула и хамас и иран  ]:
BallsToTheWall
Не выпускайте Зинченко!   Он обещал изувечить Мудрика. 
Арсенал и без Шурика выиграет +1.
Pavel_i_CO
Перемога Канонірів, бажано розгромна