Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2023, 14:55
1786
6

Чорноморець – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Одесити у разі успіху залишаться у групі лідерів, а у «Миная» ще взагалі немає перемог

| Оновлено 21 жовтня 2023, 14:55
1786
6
Чорноморець – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу 21 жовтня в Одесі місцевий «Чорноморець» у 11 турі української Прем'єр-Ліги прийматиме аутсайдера турніру «Минай». Господарі поля перед цим туром мають у своєму активі 16 очок, посідаючи 5 місце в турнірній таблиці. Що ж до гостей, то вони на останньому місці: у 10 матчах у підопічних Володимира Шарана всього 4 нічиї та 6 поразок.

Чорноморець

Перед грою з «Минаєм» одесити взагалі могли очолювати турнірну таблицю Прем'єр-Ліги, якби у попередньому турі виграли у «Кривбаса». Але, граючи у Кривому Розі, вони зазнали поразки з рахунком 0:1. Результат того матчу вирішив пенальті, який був призначений у другому таймі та реалізований гравцем господарів поля Приходьком. Далі, як не намагалися футболісти «Чорноморця» уникнути поразки, цього їм зробити не вдалося.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Якщо ж говорити загалом, то перше коло для підопічних Романа Григорчука складається непогано. У їхньому активі вже є п'ять перемог, в тому числі над київським «Динамо» 3:2, одним із лідерів цьогорічного чемпіонату «Поліссям» 1:0 та над непоступливою «Олександрією», причому в гостях із рахунком 5:1. А за кількістю забитих м'ячів (15) команда ділить 4-5 місця з тим самим «Поліссям».

Водночас у пасиві одеситів є 4 поразки, причому у двох турах поспіль від «Ворскли» 1:2 і від «Вереса» 1:3. Та й в обороні, треба сказати, є ще проблеми, про що свідчать 11 пропущених м'ячів у нинішньому чемпіонаті. І все ж позитиву від гри «Чорноморця» цього сезону набагато більше, тому його вболівальники мають право розраховувати на перемогу в майбутньому поєдинку і на те, що команда підніметься ще вище у турнірній таблиці.

Минай

А от у «Миная» справи в чемпіонаті поки що складаються зовсім погано. Десять матчів та жодної перемоги. Команда забила лише 6 голів у ворота суперників, пропустивши у свої вже 18. Це є найгіршим показником серед усіх учасників турніру.

Якщо раніше «Минай» вдало проводив ігри вдома, то цього сезону на рідному стадіоні підопічні Володимира Шарана зуміли набрати лише два очки. А ще в їхньому пасиві вже три поразки з великим рахунком, тобто з різницею у три голи. І це при тому, що основний голкіпер закарпатського клубу Олександр Бандура багато разів рятував своїх партнерів від ще більшої кількості пропущених м'ячів.

Але не можна сказати, що «Минай» сьогодні такий безнадійний аутсайдер, яким, приміром, був минулого сезону «Львів». Окремі матчі він може записати собі в актив. От і минулого туру минайці не дали можливості обіграти себе львівському «Руху», залишивши свої ворота в недоторканності. Тож попереду ще достатньо матчів, щоби зуміти виправити ситуацію. І якщо вдасться перемогти «Чорноморець», то все може змінитися на краще.

Статистика матчів

На рівні Прем'єр-Ліги суперники встигли провести лише 3 матчі. І тут, до речі, абсолютна рівновага. У команд по одній перемозі і ще одна зустріч завершилася внічию. Різниця м'ячів 3-3. У сезоні 2022-2023 років в першому колі в Минаї перемогли гості з рахунком 1:0 (гол із пенальті забив Путря). І у другому колі в Одесі господарі програли з таким самим результатом. Хоча відзначився гравець «Чорноморця» Хадіда, але він забив не в чужі, а у власні ворота.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Варакута, Єрмаков, Салюк, Путря, Брагару, Васильєв, Дада, Шпорн, Штогрін, Єде, Бойчук

«Минай»: Бандура, Булєза, Немчанінов, Мельник, Солдат, Рогозинський, Кораблін, Вітенчук, Одарюк, Твердохліб, Вишневський

Прогноз на протистояння:

Одесити напевно намагатимуться компенсувати втрату очок у Кривому Розі та прагнутимуть закріпитися у групі лідерів. «Минаю» дуже потрібна перша цього сезону перемога. Тому гра буде бойовою і, припустимо, що вона завершиться виграшем «Чорноморця» з мінімальною перевагою 2:1.

21 жовтня, субота

«Чорноморець» – «Минай»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 15:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
ЧОРНОМОРЕЦЬ - МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Володимир Новохатній (Черкаська область)
Прогноз Sport.ua – 2:1

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 14
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
Брагару вперёд Штогрина в защиту --ГРИ ставь основной состав и делаете игру в 1 тайме --оденьте белую форму--дома вы не проигрываете --удачи бейте чаще по воротам не играйте в своей штрафной 
avk2307
Чорноморець переможе. А Шахтар з ними побоїться грати після Барселони. Чейкайте перенос гри з Шахтарем
prorok
Ничья в этом матче и Динамо - Днепр минус один.