Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 жовтня 2023, 01:46
1653
4

Грали від суперника. Минай не дав розвернутись атаці Руха

Колектив Володимира Шарана вчергове не переміг у цьому сезоні, але хоча б стримав опонентів

| Оновлено 09 жовтня 2023, 01:46
1653
4
Грали від суперника. Минай не дав розвернутись атаці Руха
УПЛ

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов після гостьової перемоги над «Кривбасом» у стартовому складі своїх підопічних зробив дві зміни: замість Пастуха і Ляха на поле вийшли Соломон та Плюман. Володимир Шаран після домашньої поразки від «Оболоні» у своєму стартовому складі теж зробив перестановки: замість Кравчука, Дмитрука і Чуєва на поле «Арени Львів» вийшли Солдат, Рогозинський і Мельник.

Господарі поля активніше розпочали гру і виконали декілька кутових ударів, проте гості встигали випереджати суперників і ліквідовували загрози. Минайці всією командою поверталися на свою половину поля і гравцям «Руха» непросто було пройти оборонні редути. У хід пішли дальні удари, але Роман пробив в руки Бандурі. Разом з тим, одна з контратак «Миная» завершилася ударом головою Корабліна і Ледвій рятує команду, відбивши м’яч.

«Жовто-чорні» продовжували більше контролювати м’яч, але до небезпечних моментів справа не доходила. «Минай» же мав нагоду відкрити рахунок, коли неприкритий Рогозинський, замикаючи передачу партнера, пробив сходу вище воріт. У свою чергу Соломон завершив свій рейд до штрафного дальнім і неточним ударом повз ворота. Під кінець тайму Слюбик після подачі Плюмана пробивав головою під поперечину і Бандура перевів м’яч на кутовий.

Активно обидва суперники розпочали і другий тайм, на початку якого міг відзначитися Сапуга, але з близької відстані влучив у Мельника. Гості відповіли дальнім ударом Корабліна, який пробив у руки воротаря. Одна з затяжних атак «Руха» завершилася ударом Едсона, який пробив у поперечину воріт. Забракло влучності і удару головою Климчука, який з близької відстані влучив у Бандуру.

Могла завершитися взяттям воріт і атака за участю джокерів «Руха». Квасниця зробив передачу на Пастуха, але той ударом сходу влучив у дальню штангу. Згодом Квасниця при добиванні зумів проштовхнути м’яч у ворота, але арбітр зафіксував положення поза грою. Підопічні Віталія Пономарьова продовжували шукати шляхи для взяття воріт «Миная», протее надійно діяв на останньому рубежі Бандура, який свого часу виступав і за «Рух».

В підсумку нічийний серіал в матчах «Руха» та «Миная» збільшився до чотирьох ігор. Домашня безпрограшна клубна рекордна серія рухівців триває в УПЛ 12 матчів: чотири перемоги та вісім нічиїх. Разом з тим, перервалася гольова серія «жовто-чорних», яка з початку в чемпіонату тривала 8 ігор. Минайці ж із початку чемпіонату і далі не перемагають: чотири нічиї та шість поразок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Наші оцінки:

«Рух» (заміни): Квасниця – 6,5, Таллес – 6,0, Пастух – 6,5, Руніч – б/о.

«Минай» (заміни): Дмитрук – 6,0, Вишневський – б/о, Ралюченко – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

«Рух» – «Минай» - 0:0

Теслюк, 30 – Рогозинський, 23, Дмитрук, 79, Кораблін, 90+1

«Рух»: Ледвій – Роман, Дідик, Слюбик, Сич – Плюман (Таллес, 56), Едсон (Пастух, 70), Сапуга – Соломон-Отабор (Руніч, 77), Климчук, Теслюк (Квасниця, 46).

«Минай»: Бандура – Булеза, Нємчанінов, Мельник, Солдат – Рогозинський (Ралюченко, 83), Кораблін, Вітенчук, Одарюк (Дмитрук, 67) – Твердохліб – Гунічев (Вишневський, 73).

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

РУХ - МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 13°C

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AutumnBridge
Третий сухарь тура и счастливый Бандура.    Но эта ничья хоть результативная для топчиков.
василь бруховський
Кончені( не ,,Минай'') звичайно. І кращі сидять на ,,банці''...
antt
Так руху лідером не стати. Якщо на своєму полі минай не може перемогти. Хоча може сьогодні так холодно - це вплинуло. Як і на інші нічиї  туру.  Швидкий перехід з літа до майже зимової  погоди.
AK.228
А Марія казала 5-0,4-0… Ванга ще та