Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 жовтня 2023, 13:24
10336
12

РЕБРОВ: «Ми самі створили собі проблеми. На нас тиснув результат»

Головний тренер збірної України прокоментував матч проти Мальти

| Оновлено 18 жовтня 2023, 13:24
10336
12
РЕБРОВ: «Ми самі створили собі проблеми. На нас тиснув результат»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував виїзну перемогу над Мальтою (3:1) у кваліфікації Євро-2024.

– Які ваші думки про матч? Чому перший тайм видався таким складним?

– У першому таймі ми самі собі створили проблеми, але вирішили їх у другому. Ми програвали боротьбу, пропустили гол, але повернулися в гру. Поєдинок був дуже важким. Усі повинні розуміти, що результат сьогодні був дуже важливим. Я вдячний гравцям, що вони його здобули. Але ми повинні покращувати нашу гру.

– Які ваші емоції після першого гола Михайла Мудрика за національну команду? Чи допоможе це йому в плані зниження тиску? Що ви сказали йому?

– Ми всі його привітали. Це дуже важливий крок для Михайла. Він забив, створював моменти для себе й партнерів. Здобули важливі три очки, рухаємося далі.

– Прокоментуйте гру збірної Мальти.

– Суперники грали здорово сьогодні. А в нас була проблема – ми дозволяли мальтійцям створювати забагато моментів. Господарі не мали турнірної мотивації, вони хотіли показати хорошу гру перед своїми трибунами. Гадаю, їм це вдалося. Як я вже сказав, проблема була в нас, особливо в першому таймі, де на нас тиснув результат.

– Що вас спантеличило в діях вашої команди, яка показала не найкращу гру?

– Для України завжди важко грати проти таких суперників, які сильно закриваються. Це показала й наша попередня зустріч із Мальтою. Це дуже компактна команда. Будь-якій збірній важко в таких умовах, якщо не забити швидкий гол. А особливо якщо ти пропускаєш. Але ми намагалися повернутися, забили два м'ячі, дуже важливо було зробити це в першому таймі. У другому ми не створили багато моментів, але атакували, намагалися забити третій м’яч, щоб почуватися більш комфортно.

– Чи ви вже говорили з Унаї Мельгосою після перемоги молодіжної збірної України над Англією? Як відреагували на цю звитягу?

– Так, ми всі задоволені. Я привітав Унаї. Це дуже важливо в першу чергу для нього, тому що команда зараз буде більше довіряти тренеру, рухатися з ним. Це важлива перемога не лише для Унаї, а й для всієї України, оскільки обіграти топ-команду в Європі – завжди велике свято.

ВІДЕО. Пресс-конференція Сергія Реброва після гри з Мальтою

Події матчу

85’
ГОЛ ! М'яч забив Михайло Мудрик (УКРАЇНА).
43’
ГОЛ ! З пенальті забив Артем Довбик (УКРАЇНА).
38’
ГОЛ ! Автогол забив Райан Камензулі (Мальта).
12’
ГОЛ ! М'яч забив Пол Мбонг (Мальта).
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
Тренерський штаб не менше винен сьогодні, у такій жахливій грі збірної!
Експеримент із Ванатом на фланзі повністю провалився.
Навіщо випустили Миколенка на картці, видно було як він обережно грав, щоб не отримати другу картку перед Італією.
Що робить Матвієнко у нинішній формі у збірній, взагалі не зрозуміло!
Чому не було ротації в атакуючій лінії?
Чому за відсутності чотирьох креативних гравців (Ярмола, Циганков, малина та Шапаранко) Буяльський все одно сидить два матчі на банку???У Зінченка зараз так само погана форма, але він незмінно грає у старті. І не важливо Італія це чи Мальта... Тому що у нас як були, так і є "недоторканні"
Мудрик гарний у контратаках, з тими ж топовими збірними.Але з Мальтою у позиційній грі, він більшість часу шкодив збірній, а не допомагав.Так, наприкінці забив, але скільки він запоров атак, скільки разів проігнорував партнерів і постійно лупцював сам із далека.
Але він так само "недоторканний"
Дуже багато запитань до тренерського штабу.
Tasha19
Любить у нас збірна влаштувати валідол, з суперником, якого мали спокійно перемагати. Ну і другі матчі, так і залишаються проблемою збірної, при будь якому тренері, з будь якими футболістами, цей діагноз так і лишається.
Перець
Виграли і забули рахунок на табло