Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 жовтня 2023, 20:06
16348
2

ФОТО. Два футболісти залишили табір збірної України перед грою з Мальтою

У Сергія Кривцова травма, у Руслана Маліновського – дискваліфікація

| Оновлено 15 жовтня 2023, 20:06
16348
2
ФОТО. Два футболісти залишили табір збірної України перед грою з Мальтою
УАФ

Наступного дня після перемоги над Північною Македонією (2:0) національна команда України провела ранкове тренування на полі бази ФК «Спарта» в празькому районі Страгов.

У занятті взяли участь 11 польових гравців та два голкіпери – Георгій Бущан та Дмитро Різник. Водночас Анатолій Трубін та решта виконавців, які вчора вийшли на поле зі стартових хвилин, залишилися в готелі, аби провести відновлювальні процедури.

На жаль, склад збірної України зменшився на двох гравців: у неділю вранці розташування синьо-жовтих залишили Сергій Кривцов, в якого м’язове ушкодження стегна, та Руслан Маліновський, який отримав у матчі з Північною Македонією своє третє попередження в нинішньому відбірному циклі, а тому не зможе взяти участі у грі на Мальті.

Сьогодні тренерський штаб запропонував футболістам цікаву роботу. Вони відпрацьовували пресинг, виконували дії в захисті та нападі, працювали в станціях із завершенням.

Після годинної роботи збірники приділили увагу родинам наших загиблих героїв – футбольних уболівальників. Діти, дружини та батьки полеглих борців за волю України приїхали на матч у Празі в межах проєкту «Трибуна Героїв». Головний тренер Сергій Ребров та гравці національної команди зробили спільне фото зі своїми особливими гостями, які впродовж тренування жваво підтримували хлопців скандуванням. Після цього кожен охочий зміг зробити фото з кимось із футболістів та взяти автограф. Тепле спілкування подарувало приємні миттєвості й родинам загиблих уболівальників, і гравцям.

Після обіду національна команда України залишила готель у Празі та виїхала до аеропорту. На 16:00 заплановано виліт до Ла-Валетти. Наступне тренування наша збірна проведе вже завтра на Національному стадіоні Мальти, і воно буде офіційним передматчевим (початок – о 19:00 за центральноєвропейським часом). За півгодини до цього головний тренер Сергій Ребров та один із гравців синьо-жовтих зустрінуться з медіа в режимі прес-конференції.

Склад національної збірної України

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Дмитро Різник («Шахтар» Донецьк).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва — «Шахтар» Донецьк), Денис Попов, Олександр Караваєв (обидва — «Динамо» Київ), Олександр Сваток («Дніпро-1» Дніпро), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб, Хорватія).

Півзахисники: Віталій Буяльський («Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Піхальонок («Дніпро-1» Дніпро), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія), Сергій Сидорчук («Вестерло», Бельгія).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ), Назарій Русин («Сандерленд», Англія).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 100
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
невелика втрата
Gargantua
а Яремчук остался?