Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 жовтня 2023, 18:16
4667
2

Арсенал – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Олександр Зінченко проти своєї колишньої команди

| Оновлено 08 жовтня 2023, 18:16
4667
2
Арсенал – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ
ФК Арсенал

Центральний матч восьмого туру АПЛ відбудеться в неділю, 8 жовтня в Лондоні на «Емірейтс Стедіум» – «Арсенал» прийматиме «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за Києвом, головний арбітр – Майкл Олівер.

Арсенал

Минулого сезону «Арсенал» був головним конкурентом «Манчестер Сіті» в боротьбі за чемпіонство. Команда Мікеля Артети тривалий час лідирувала в турнірній таблиці і, здавалося, може перервати гегемонію «Сіті» на внутрішній арені, проте на фінішному відрізку сезону бензин у «Канонірів» закінчився, і команда Пепа Гвардіоли завоювала черговий титул.

Дуель цих команд триває і на старті нинішнього сезону, так, нібито літнього міжсезоння і зовсім не було. До очного поєдинку «Манчестер Сіті» підійшов у якості лідера турнірної таблиці, проте «Арсенал» відстає всього на одне очко. Майбутній матч на «Емірейтс», звісно, не стане вирішальним у боротьбі за чемпіонство, але, залежно від результату, може багато в чому визначити подальший перебіг подій.

«Арсенал» до матчу підходить не в найкращому стані. На тижні «Каноніри» у другому турі Ліги чемпіонів на виїзді сенсаційно програли «Лансу» з рахунком 1:2. Не найкращий матч провів українець Олександр Зінченко, і поступово він стає об'єктом критики з боку англійських ЗМІ та експертів – наразі в нього справді не найвдаліший відрізок у його лондонському етапі кар'єри.

«Арсенал» підходить до матчу практично в бойовому складі. Не вистачає хіба що новачка Юррієна Тімбера, який отримав важку травму коліна практично відразу після переходу. Також під питанням участь у матчі Габріела Мартінеллі.

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» в нинішньому сезоні АПЛ стартував із шести перемог поспіль, проте в попередньому, сьомому турі команда Пепа Гвардіоли на виїзді сенсаційно програла «Вулверхемптону» з рахунком 1:2 і підпустила до себе конкурентів.

Після цього «Сіті» на тижні зумів реабілітуватися в Лізі чемпіонів, на виїзді обігравши з рахунком 3:1 «РБ Лейпциг». На європейській арені підопічні Пепа Гвардіоли поки що йдуть без втрат, раніше в першому турі з аналогічним рахунком обігравши скромну «Црвену Звезду».

Кадрові втрати «Манчестер Сіті» набагато відчутніші, ніж у «Арсеналу». Через травму вже далеко не перший матч пропускає лідер команди Кевін Де Брюйне. Крім нього, матч з «Арсеналом» через дискваліфікацію пропустить ще один ключовий півзахисник команди – Родрі. Без Де Брюйне «Сіті» справлявся дуже гідно, але як Пеп Гвардіола викрутиться одразу без двох ключових гравців центру поля - сказати складно.

Історія зустрічей

Майбутній матч стане вже 140-м офіційним в історії протистояння «Арсеналу» і «Манчестер Сіті». Величезна перевага на боці «Канонірів» – 67 перемог проти 38. Ще 34 матчі завершилися внічию. Різниця голів – 223:164 на користь «Арсеналу».

Прогноз на протистояння

Букмекери фаворитом матчу вважають «Манчестер Сіті», однак, на нашу думку, відсутність Де Брюйне та Родрі водночас дає «Арсеналу» хороші шанси щонайменше не програти. Наша ставка – нічия, коефіцієнт 3,55.

8 жовтня, неділя

«Арсенал» – «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 18:30
ТБ-трансляція на відеосервісі Setanta Sports Україна
Арбітр: Майкл Олівер
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sociopath
Что с трансляцией ? Я врубиться не могу, за что я оплачиваю каждый месяц этот ё**й МЕГОГО ?