Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 05 жовтня 2023, 23:21
2463
4

КРИВЕНЦОВ: «Перемога і три очки – це важливо, та грою я не дуже задоволений

Головний тренер «Зорі» дав прес-конференцію після перемоги над Брейдабліком»

| Оновлено 05 жовтня 2023, 23:21
2463
4
КРИВЕНЦОВ: «Перемога і три очки – це важливо, та грою я не дуже задоволений
ФК Зоря. Валерій Кривенцов

Головний тренер «Зорі» Валерій Кривенцов дав прес-конференцію після гри проти ісландського «Брейдабліка» (1:0) у Лізі конференцій:

– Спершу, хочу подякувати нашим Воїнам, які дають нам можливість грати та прославляти Україну на міжнародній арені.

Матч виявився тяжкий, хлопців перед грою попереджали, що суперник – це одна з найактивніших ісландських команд. В принципі, сьогодні всі це побачили. Результатом задоволений, але по тим рішенням, які гравці приймали безпосередньо на полі, то ще треба багато попрацювати.

Попереду ще багато серйозних та важливих поєдинків, перед якими треба всі свої помилки виправити. Перемога та 3 очки – це важливо, але грою я не дуже задоволений.

– На останніх хвилинах «Брєйдаблік» почав тиснути, щоб спробувати відігратися. Ми ж притиснулись до власних воріт. Можливо, це психологія, та хлопці хотіли зберегти позитивний результат?

– Скоріш за все так, але ми планували грати у більш високий пресинг, щоб не підпускати суперника до своїх воріт. Як гравці тактично намагаються перебудовуватися по лініям – мене не влаштовує, будемо багато працювати над цим. Настроєм футболістів задоволений, вони всі старалися зробити якомога більше. Але намагатися можна, а треба показувати якість.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський клуб пропонував 10 млн євро за гравця Шахтаря
Футбол | 27 липня 2024, 12:54 2
Італійський клуб пропонував 10 млн євро за гравця Шахтаря

Також «гірники» відмовилися продавати Іраклі Азарова в «Селтік»

Олімпіада-2024 (футбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф
Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 08:57 0
Олімпіада-2024 (футбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Ще, як тренер, він міг освіжити гру, замінивши втомлених Гереро, Антюха та Нагнойного на тих же Алефіренко, Волошина, Вендела чи Бугая. З 64 команд, гравших вчора в еврокубках, 54 зробили по 4-5 замін, 8 команд - по 3 заміни, і лише Зоря - 2, та Брейдаблік - 1. Якщо ісландцям вони не потрібні були, бо команда не виглядала втомленою, то чому в Зорі було всього 2 заміни, та й то аж на 77 та 83 хвилинах - це велике питання.
Iigor6583
Він як тренер, повинен знати причину, чому усі його футбольори у другому таймі грали так кривоного. Мало мальська грамотна команда на оголених тилах суперника, забила б пару мячів і курила до кінця гри бамбук, попиваючи кофе. Сам чорненький криволап  запоров 5-6 моментів для взяття воріт...
Виктор Алтухов
Исключительно плохая игра, вообще, и неумение реализовать моменты, которых, как и в игре с Черноморцем, было много. Дать последний пас в атаке никто не хочет, все хотят забить сами, и где, при этом, тренер. Кривенцов начинает разочаровывать.