Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 03 жовтня 2023, 15:03
336
0

Рубка в Соккерболі

Підсумок ІV туру вольових результатів

| Оновлено 03 жовтня 2023, 15:03
336
0
Рубка в Соккерболі

В чемпіонат України з соккеру (socca) Соккербол 2023/24 в понеділок 2 жовтня відбувся четвертий тур. Цей тур можливо назвати вогонь-тур, тому що всі команди знову в конкурентній боротьбі показують високий рівень, шалену швидкість та непередбаченість результату. В кожному з трьох матчів туру інтрига до останнього моменту, у всіх матчах вирішальні голи були оформлені на останніх хвилинах.

Розпочинав тур матч «Динамо КМДА» - «АГАРД».

У звітному поєдинку «динамівці» не могли розраховувати на Потапова, Ніфталієва, Гаврилюка та Пантелейчука, але навіть за відсутності своїх провідних виконавців провели дуже якісний перший тайм. На мій погляд, це була найбыльш цікава гра і рівень гри біло-синіх в сезоні. У «агардівців» були всі найсильніші в заявці, окрім Артема Науменка. Перший тайм команди провели на зустрічних курсах і важко було віддати перевагу одній з команд, хоча у «АГАРДА» було більше ударів в площину воріт. Проте, перший тайм вдалось виграти представникам «Динамо КМДА». На 13-й хвилині Дмитро Подколзін фантастично зіграв у штрафному майданчику суперника та шаленим пострілом в дальній кут встановив остаточний рахунок першої частини гри – 1:0. В другому таймі «АГАРД» почав діяти в своєму фірмовому агресивному стилі в атаці, а воротар біло-синіх Дядюнець не втомлювався рятувати свою команду. Правда, активність не дала результату, в той час, як «динамівці» змогли на 27-й хвилині провести класну контратаку, а Антоненко «проштовхав» м`яч у ворота суперника – 2:0. Підопічні Вадима Панченко отримали доволі комфортну перевагу, але зберегти переможний результат не змогли. Гравці «Агарда» не полишали надію відігратись і вже на 38-й хвилині скоротили відставання в рахунку, а вже у компенсований арбітром час вистрілив Іван Глуцький та допоміг врятуватись «Агарду» від поразки – 2:2. У підсумку обидві команди змогли здобути по одному заліковому балу собі в актив.

В матчі «ЖУЛЯНИ» - «ДІРЕКТ» були фантастичні швидкості, все було дуже цікаво та непросто. Першу частину гри гравці «ЖУЛЯН» провели на половині суперника, але так і не змогли втілити свою колосальну перевагу в результативний удар. Натомість підопічні Ільдара Макаєва відповідали гострими контратаками. Гравці «ДІРЕКТА» блискуче відіграли в обороні і змогли зберегти свої ворота на замку. Після відпочинку малюнок матчу кардинально змінився. Тепер вже підопічні Макаєва стали активніше грати в атаці і змусили серйозно попрацювати Ігоря Байдака на останньому рубежі. Більше того, Юрій Правук мав вбивчий шанс в своєму розпорядженні, щоб відзначитись голом, але не реалізував вихід віч-на-віч. Натомість вже в наступній атаці гравці «Жулян» вивели Дениса Хруля на ударну позицію і молодий нападник збірної України з соккеру був там, де йому потрібно, і не схибив – 1:0. Лідер чемпіонату здобуває дуже важку, мінімальну, але перемогу, а гравці «ДІРЕКТА», не дивлячись на поразку, змогли провести дуже якісний матч і як мінімум заслуговували зіграти внічию, але результат на табло.

Стосовно гри «МАНЗАНА» - «ЕВІ Інжиніринг», то підопічні «інженери» Віталія Орєхова змогли провести прекрасний перший тайм. Вони грали від оборони, але якісна гра Ярослава Костенка на останньому рубежі давала надію на позитивний результат. «Манзанівці» домінували в першому таймі, але жоден зі своїх вбивчих шансів не змогли реалізувати. З іншого боку на 15-й хвилині Шилов скористався помилкою суперника та оформив єдиний гол у першій частині гри – 0:1. В другому таймі представники «ЕВІ Інжиніринг» продовжували дотримуватись свого плану на гру, щоправда активність суперника дала потрібний результат. Спочатку Бровко розрядив свою гармату і звів матч до нічиєї, а вже на 33-й хвилині контратаку завершив результативним ударом Максим Хижняк – 2:1. Це була вагома заявка на успіх, проте, підопічні Віталія Орєхова спробували відігратись завдяки підключенню шостого польового до атак, але замість нічиєї нарвались на гол у порожні ворота від Євгена Шайдюка – 3:1. Цей результативний удар виявився вирішальним, хоча Жеріков встиг оформити чудовий за красою гол наприкінці зустрічі і встановити остаточний рахунок гри – 3:2. Вітаючи «МАНЗАНУ» з вольовою перемогою, відзначаємо рівень «ЕВІ Інжиніринг».

Чекаємо 9 жовтня і 5 тур Соккерболу.

Олександр Лаврик

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле
Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8
ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Як прокинули Італію. Визначено дві команди, котрі вийшли до еліти ЧС
Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4
Як прокинули Італію. Визначено дві команди, котрі вийшли до еліти ЧС

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.