Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 жовтня 2023, 21:12
2171
0

Ланс – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 03 жовтня 2023, 21:12
2171
0
Ланс – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

3 жовтня на «Фелікс Боллар» пройде матч 2-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Ланс» зустрінеться з «Арсеналом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ланс

Команда нарешті змогла нагадати про себе серйозно. Один із найкращих клубів Франції на стику століть (у тому числі в 1998-му році було взято єдиний чемпіонський титул), довгий час він просто не міг повернутися до вищого дивізіону країни. І лише за нинішнього наставника, Франка Еза, 2020-го, вдалося піднятися до Ліги 1 - допомогли коронавірусні реалії, з достроковим завершенням розіграшу. Але криваво-золоті показали, що вони цілком по справі тут. А минулого сезону здивували всіх, відставши всього на 1 очко від самого ПСЖ. У результаті вдалося повернутися нарешті до Ліги чемпіонів. І, незважаючи на важкий старт на внутрішній арені (вперше виграли лише у 6-му турі), французи змогли гідно стартувати на міжнародній арені. Вони, навіть пропустивши вже на 9-й хвилині від Окампоса, зіграли 1:1 у Севільї з однойменним клубом.

Арсенал

Клуб минулого сезону лише на фінішній прямій поступився у перегонах за перемогу в АПЛ Манчестер Сіті. Своєрідним реваншем стала перемога над містянами на початку нового футбольного року (по пенальті у Суперкубку УЄФА), але вже більш-менш зрозуміло, що так потужно стартувати, як минулої осені, Зінченку і компанії не вдалося. Поразок не було, але розділили очки вже і з Фулхемом, і з Тоттенхемом, відставши від підопічних Гвардіоли. Загалом закономірним буде пріоритет саме Ліги чемпіонів, куди нарешті повернулися червоно-білі. Для початку, англійці вдома розгромили з рахунком 4:0 добре знайомого супротивника, ПСВ.

Статистика особистих зустрічей

1998-го року Ланс набрав 4 очки з Арсеналом і відібрав у нього путівку до плей-оф Ліги чемпіонів. Але вже наступного сезону каноніри взяли реванш у Кубку УЄФА, перемігши в обох півфінальних матчах.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у французів. Арсенал явно досвідченіший, і має тут вигравати при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,97).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.