Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 27 вересня 2023, 12:14
1583
1

У Києві відкрився клуб художньої гімнастики Євгенії Гомон

Наразі завершується набір в наймолодшу групу – дівчата віком від 3 до 7 років

| Оновлено 27 вересня 2023, 12:14
1583
1
У Києві відкрився клуб художньої гімнастики Євгенії Гомон

Відома спортсменка та тренерка Євгенія Гомон відкрила у Києві клуб з художньої гімнастики Gomon Gymnastics Space. Про це Євгенія повідомила у соцмережах. Наразі завершується набір в наймолодшу групу – дівчата віком від 3 до 7 років. «Набір вже фактично завершено, дівчата тренуються, залишилося буквально декілька місць у групі», – розповіла Євгенія Гомон. Вона також додала, що у планах клубу розширювати свою діяльність та тренувати дівчат у тому числі старших вікових груп.

За словами спортсменки, відкрити власний клуб з художньої гімнастики було її давньою мрією. «Вісім років я виступала за збірну України, потім ще три – до 2020 року – працювала у збірній у якості тренера. Вже тоді вирішила, що час ділитися з дівчатами власним досвідом та знаннями, отриманими протягом багатьох років роботи з Альбіною Миколаївною та Іриною Іванівною Дерюгіними, за що їм величезна подяка. Планувала відкриватися трохи раніше, але спочатку був Covid, а потім почалася війна, плани трохи перенесли», – зауважила Євгенія.

«Для мене художня гімнастика – це життя і професія. А для тисяч дівчат по всій Україні вона стає захоплюючою стежкою у юність, хобі на багато років та провідником у доросле життя. Адже, окрім грації, пластики, стрункої фігури, гімнастика формує твердість характеру, наполегливість, уміння долати перешкоди та досягати поставленої мети. Тож чекаю на маленьких зірочок і майбутніх чемпіонок на тренування», – додала Гомон.

Тренування проходять на лівому березі у Києві, в районі метро «Осокорки». Детальну інформацію можна отримати на сторінці клубу Gomon Gymnastics Space або зателефонувавши за номером +38 095 257 0097. Щоб записати дитину на пробне безкоштовне тренування необхідно заповнити гугл-форму.

Євгенія Гомон – майстер спорту міжнародного класу, бронзова призерка Чемпіонату Світу (2013), фіналістка Олімпійських Ігор у Лондоні (2012) та Ріо-де-Жанейро (2016), чемпіонка та багаторазова призерка літніх Універсіад 2013 та 2015 років. Кавалерка Ордену княгині Ольги ІІ та ІІІ ступенів. Тренерка збірної України з художньої гімнастики 2017-2020 рр.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів
Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2
Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 22:25 4
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pas2012
Дуже важлива стаття на sport.ua,але гроші за рекламу також потрібні)))