Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 вересня 2023, 00:19
235
0

Олег ГОЛОДЮК: «Колос занадто обережно грав у захисті»

Тренер «Металіста 1925» підбив підсумки матчу проти ковалівців

| Оновлено 25 вересня 2023, 00:19
235
0
Олег ГОЛОДЮК: «Колос занадто обережно грав у захисті»
Металлиста 1925. Олег Голодюк

Тренер харківського «Металіста 1925» Олег Голодюк поділився враженнями після нічиєї в 8-му турі УПП в матчі з «Колосом» (0:0).

Ваша команда продовжила безпрограшну серію, але створила сьогодні небагато моментів. Чи задоволені ви грою та результатом?

– Це заслуга команди суперника, що у нас не було багато моментів. Вони на цьому роблять акцент і це їхній головний козир. Усі команди проти них мучаться, неприємна схема у них для будь-якої команди. Напевно, треба було витискати максимум, можливо, за рахунок індивідуальних дій, потрібно було сьогодні швидше думати та приймати рішення на полі. Сьогодні «Колос» виглядав свіжіше, але на це є об'єктивні причини. Ми перед цим провели чотири гри, у яких хлопці віддали емоції та ми чекали, що може бути емоційний спад, так і сталося. Зараз головне завдання підвести їх у хорошому стані до наступної гри.

Зазвичай такі гравці, як Дмитренко та Русин активно беруть гру на себе, використовують дриблінг. Але сьогодні небагато гравців брали ініціативу, чи не надто обережно сьогодні грав «Металіст 1925»?

– Занадто обережно грав «Колос» у захисті, граючи у п'ять захисників. Кожен наш атакувальний гравець був під пресингом, не давали вільно розпорядитися м'ячем.

- Що казали команді у перерві та які завдання ставили гравцям під час потрійної заміни?

– У перерві наголошував, що «Колос» змусив нас грати не у свою гру, за це можна зробити комплімент команді суперниці. Сьогодні ми не грали у свою гру, як це зазвичай. Просили хлопців пришвидшити гру і чекати на свій момент, якщо він буде, то витиснути максимум. Момент такий був, але не забили. Але відзначу, що і у «Колоса» були дуже хороші нагоди.

Після семи зіграних матчів «Металіст 1925» посідає сьоме місце у турнірній таблиці УПЛ з 11 очками.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.