Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 22 вересня 2023, 05:47
2506
1

Канада – Україна. Прогноз та анонс на матч олімпійського відбору

У п'ятому матчі турніру українки зіграють із бронзовими призерками чемпіонату Північної Америки

| Оновлено 22 вересня 2023, 05:47
2506
1
Канада – Україна. Прогноз та анонс на матч олімпійського відбору
ФВУ

Після вихідного дня поновлюються матчі кваліфікаційного турніру до Олімпіади 2024 року. В групі А у китайському місті Нінбо збірна України у п'ятницю 22 вересня зустрінеться із командою Канади.

Канада

Канадські волейболістки у нинішньому відборі провели чотири матчі та три з них завершили з рахунком 3:2. Двічі канадки здобули перемоги, причому над збірними, які безпосередньо ведуть боротьбу за путівки на Олімпіаду – Нідерландами та Китаєм, а команді Домініканської Республіки програли. Ще в одному поєдинку збірна Канади зазнала поразки від Сербії 0:3.

Відверто кажучи, шансів вийти з групи у Канади залишилося небагато. Маючи 5 очок і три матчі, що залишилось і де теоретично можна взяти 9 очок, північноамериканки можуть набрати 14 очок. Але вище за них в турнірній таблиці ще чотири збірні, дві з яких цілком можуть взяти більше. Втім, у будь-якому випадку збірна Канади в кожному матчі викладатиметься на повну, так що нашій команді доведеться важко.
Загалом, якщо говорити про Канаду, то цього року волейболістки цієї країни брали участь у Лізі націй, де на груповому етапі посіли 10 місце.

З 12 матчів вони виграли рівно половину, у тому числі у Сербії, Бразилії, Нідерландів, Південної Кореї, Болгарії та Хорватії. А зовсім недавно у себе вдома у Квебеку на чемпіонаті Північної та Центральної Америки та Карибського басейну збірна Канади здобула бронзові медалі, перемігши у матчі за 3 місце команду Куби 3:1.

Україна

Наші волейболістки поки що нічим особливим порадувати своїх вболівальників не можуть. Усі чотири матчі у Китаї вони програли з однаковим рахунком 3:0. Але якщо з Китаєм та Сербією особливих шансів виграти хоча б один сет не було, то в іграх із Домініканською Республікою та Нідерландами українки цілком могли розраховувати на перемогу в окремо взятій партії.

Лідером нашої команди за кількістю набраних очок на цьому турнірі є Олександра Міленко. Усі чотири матчі вона провела на хорошому рівні, набираючи понад десять очок. Жаль, звичайно, що через наслідки травми не змогла тут зіграти на повну силу діагональна Анастасія Крайдуба. А щодо Вікторії Даньчак, яка її замінила, то вона дуже старається, але до рівня своєї старшої подруги по команді поки що не дотягує.

І все ж таки хотілося б вірити, що збірна України на цьому турнірі ще не сказала свого останнього слова. Можливо, ми це побачимо саме у матчі із Канадою. Тож побажаємо нашим волейболісткам показати гарний волейбол та набрати свої перші очки в олімпійському відборі.

Статистика матчів

Жіночі волейбольні збірні України та Канади в офіційних турнірах ще не зустрічалися.

Прогноз на протистояння

Канада ще має невеликий шанс пробитися в дует найкращих у групі А, тому втрачати очки їй ніяк не можна. Для України перемога в матчі більше потрібна для престижу та для рейтингових очок. Сподіваємося, що українки таки виграють одну чи дві партії. Але все ж таки поставимо на перемогу Канади 3:1.

22 вересня, п'ятниця

Канада – Україна
Нінбо (Китай). 08:00
ТБ-трансляція на Youtube каналі DIVISPORT
КАНАДА - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:1

КАЛЕНДАР ТА РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ЖІНОЧОГО ВІДБОРУ НА ОЛІМПІАДУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зіграний перший матч Золотої Євроліги у жінок
Волейбол | 16 травня 2024, 23:32 0
Зіграний перший матч Золотої Євроліги у жінок

Збірна Чехії вдома перемогла волейболісток Австрії з рахунком 3:0

Лунін розповів Анчелотті про своє рішення, якщо Куртуа зіграє у фіналі ЛЧ
Футбол | 18 травня 2024, 07:33 4
Лунін розповів Анчелотті про своє рішення, якщо Куртуа зіграє у фіналі ЛЧ

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Интересно хоть в этой игре возьмут один сет или опять 3-0 проиграют